27 / 04 / 2024

Aksigorta Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda

Aksigorta Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda

Türkiye’nin bugüne kadar afet bilinci konusunda gerçekleştirilmiş en geniş kapsamlı araştırması olan “Aksigorta Afet Bilinci Araştırması”, Türk toplumunun afetler konusundaki bilinç ve yaklaşım tarzına ışık tuttu.

5 yıldır ev fiyatları düşmeyecek diyenler, şimdi de fırsat kaçtı diyor!

Geçtiğimiz günlerde Ekonomist Atilla Yeşilada,  İstanbul'da ev almanın bundan sonraki nesiller için bittiğini söylemişti. İnfo Yatırım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Acer, X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntılayarak tepki gösterdi. İşte Acer'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

‘Kelepir arsa’ umuduyla dolandırılan Teknik Direktör Uygun’a yönelik şok iddia! ‘Mafya aracılığıyla konutlarımı aldı!’

Teknik direktör Bülent Uygun ile arkadaşlarını "kelepir arsa" vaadiyle dolandırıp milyonlarca TL’lik vurgun yaparak kayıplara karışan Ulaş Birihan'ın yargılandığı davada eşi Derya Birihan ifade verdi. Birihan, “Uygun’a evimizi devrettim. Fakat, kapıma mafya gönderdi” dedi.

Johan Egbert Schep kimdir? Ford’a kaç yılında katıldı? Şu an ne iş yapıyor?

Johan Egbert Schep hangi görevleri yürüttü? Ne zaman Ürün Pazarlama Direktörü oldu? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Johan Egbert Schep’in biyografisi...

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adalet Demir tarafından kuruldu.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile S.Amırhosseın Shojaedın tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Hale Dalgalı kimdir?

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı kimdir? Hale Dalgalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hale Dalgalı'nın biyografisi...

Hale Dalgalı, Tepe Emlak'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü oldu!

1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atan Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu...

Aksigorta Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda Haberi

Aksigorta Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda

Araştırmada, her iki kişiden biri doğal afete, her 5 kişiden 2’si depreme maruz kaldığını dile getirirken, kendini risk altında görenlerin oranı sadece yüzde 20.


Araştırma aynı zamanda, gençlerin deprem konusunda en duyarsız kesim olduğunu ortaya koyuyor.


Araştırmaya göre, doğal afet dendiğinde akla deprem geliyor. En fazla zarar görülen afetlerden sel ise pek bilinmiyor.


“Afet Bilinci Araştırması”na göre, toplumun yüzde 33’ü afetlerden, yüzde 27’si ise depremlerden hasar gördü.


Türkiye’de her 100 kişiden sadece 5’i kendini afet riski altında görüyor, afet durumunda can ve mal kaybına uğrayacağını düşünüyor ve bunun için hazırlıklı.


Hem doğal afete maruz kalanların hem de depreme maruz kalanların üçte ikisi hasar gördüğünü ifade etti.


Halkın çoğunluğu deprem ve sel konusunda tedbir önerilerini uygulamıyor ve yaklaşık yarısı doğa olaylarının deprem habercisi olduğuna inanıyor.




Aksigorta tarafından,...