20 / 07 / 2024

Aksoylar Bbr adres

Aksoylar Bbr adres

Aksoylar Bbr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aksoy Biber tarafından kuruldu.

Aksoylar Bbr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Bbr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aksoy Biber tarafından kuruldu.

Aksoylar Zhr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Zhr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 binTL sermaye bedeli ile Zehra Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoylar İmz İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar İmz İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Aksoy Zorlu tarafından kuruldu.

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aspahan Derya Aksoylar ve Menekşe Gümüş ortaklığında kuruldu.

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kahraman tarafından kuruldu.

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoylar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Evren Aksoy, Hüseyin Aksoy, Murat Bozkurt ve Ergün Aksoy ortaklığında kuruldu.

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burhan Aksoy ve Sabriye Oya Aksoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beylikdüzü, Beylikdüzü OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Kalecik'te tarihi eserler restore ediliyor

Başkent Ankara Kalecik’in tescilli kültür miraslarından Aksoylar ve Şükrü Ağa konakları ile bir dönem askerlik şubesi olarak kullanılan tarihi taş bina belediye tarafından restore ediliyor.

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

2008`de arsa, konut ve işyerlerinde fiyatlar ne olacak ?

Konut, arsa ve emlakta 2008'de gayrimenkul piyasasında fiyatların yönü ne olacak! Gayrimenkul otoritesi Dr. Cengiz Aksoylar yazdı!

Aksoylar Bbr adres Haberi

Aksoylar Bbr adres

Aksoylar Bbr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aksoy Biber tarafından kuruldu.

Aksoylar Bbr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- İNŞAAT VE HAFRİYAT A. Zemin ve arazi hazırlama, alanine temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazilerin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat tarım vb. alanların drenajı ile hafriyat kazı ve dolgu işleri, maden sahası hazırlama işleri B. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. C. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil...