02 / 05 / 2024

Aksu Mahallesi Karataş Mesire Alanı bitiş tarihi

Aksu Mahallesi Karataş Mesire Alanı bitiş tarihi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş'ın yaşam kalitesini artırmak için projeler ürettiklerini belirtti. Aksu Mahallesi Karataş Mesire Alanı, içerisinde yer alan sosyal ve spor alanları ile bölgenin çehresini değiştir

O ilde 6 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun ili, Merkez ilçesi, Aksu Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor...

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Aksu'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 5. Satış Memurluğu, Antalya ili, Aksu ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan tarlayı 11 milyon 539 bin 539 TL'ye satıyor...

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

ABB'den Karataş Mahallesi imar durumu ile ilgili açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Karataş'ta devam eden imar planlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesi mahkeme kararıyla imar planlarının durdurulduğunu dile getirdi.

TOKİ Isparta 94 konut ihalesi bugün!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Isparta Aksu 94 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Isparta Aksu'ya 94 yeni konut! İhalesi 14 Ocak'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Antalya Aksu'da 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Antalya 3. Satış Memurluğu, Antalya ili, Aksu İlçesi, Cihadiye mahallesi, 581 ada, 5 parselde yer alan arsayı 8 milyon 510 bin 178 TL'ye satıyor...

Giresun Merkez Aksu 595 konut ihalesi yarın!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Giresun 595 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aksu Mahallesi Karataş Mesire Alanı bitiş tarihi Haberi

Aksu Mahallesi Karataş Mesire Alanı bitiş tarihi



Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yapımı devam eden Aksu Mahallesi Karataş Mesire Alanı, içerisinde yer alan sosyal ve spor alanları ile bölgenin çehresini değiştirecek. Aksu Karataş Mesire Alanı misafirlerine hem spor yapma imkânı hem de parkın yeşil alanları sayesinde doğa ile baş başa kalma imkânı sunacak. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer; ilk etapta 20.000 m²’lik alanda, futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun grubu kondisyon aletleri, mescit, Wc, gezinti ve oturum alanları yapılacağını belirtti.


Kaliteli Bir Yaşam Alanı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş halkının yaşam kalitesini artırmak, farklı alternatiflerle tanıştırmak için projeler ürettiklerini belirtti. Özellikle yeşil alan projeleriyle kişi başı yeşil alan miktarını arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan...