20 / 05 / 2024

aksu planlama çalışmaları

aksu planlama çalışmaları

Antalya Gazete Bir köşe yazarı Duran Celbiş bugün köşesinde " Yatırımcının rotası Aksu, EXPO " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Kanal İstanbul'un planlama çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum , Bakanlığın Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili planlama çalışmalarını tamamladığını ve alt ölçekli planlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

Köylerde düzenli yapılaşma çalışmaları rekora koşuyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Tarım Reformu uygulama alanlarındaki yerleşim birimlerinde başlattığı köy imar planlama çalışmaları rekora koşuyor. 

Malatya Aşudi Vadisi planlama çalışmaları tamamlandı!

Malatya’daki dere yatağının geçtiği Aşudi Vadisinde başlatılan yeniden planlama çalışmaları tamamlandı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan yeni Aksu Köprüsü yapım çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Elazığ Belediyesi revizyon imar planı çalışmalarını tamamladı!

Elazığ Belediyesi Revizyon İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak, 27 Mayıs 2016 tarihi itibariyle askıya çıkardı. İmar planı Elazığ Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Harita Planlama Servisinde 30 gün süreyle incelenebilecek.

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Aksu Belediyesi imar ve planlama çalışmalarına hız verdi!

Antalya Gazete Bir köşe yazarı Duran Celbiş bugün köşesinde " Yatırımcının rotası Aksu, EXPO " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Antalya Oto Galericiler Sitesi'nin proje çalışmaları tamamlandı!

ANTALYA Otomotivciler ve Oto Galericiler Dernek Başkanı Hasip Akfırat, Aksu'da 380 dönüm alan üzerinde inşa edilecek Oto Galericiler Sitesi proje çalışmalarını tamamlandığı açıkladı.

Silopi için planlama çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan irtibat bürosunun açılışını yaptı, Bakan Sarı altyapısı ve konutlarıyla yenilemiş bir Silopi için planlama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları yıl sonunda başlayacak!

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.Geçen yıl Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı çıkan Kanal İstanbul projesinde geri sayım başlıyor.

Aksu Karataş Mesire Alanı’nın 1. etap çalışmaları tamamlandı!

114 dönüm alan üzerine yapılacak olan Aksu Karataş Mesire Alanı’nda 35 dönümlük 1. Etap çalışmaları tamamlandı. Aksu Karataş Mesire Alanı’nda kapı girişi ve yol güzergahının tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunulacak.

Konya'da raylı sistem iyileştirme çalışmaları başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, 23 yıldır kullanılan tramvay hatlarında devam eden yenileme çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması için çalışıldığını duyurdu...

aksu planlama çalışmaları Haberi

aksu planlama çalışmaları

Uluslararası  bir Proje olan Expo 2016 ‘nın Aksu ilçesinde olması Aksu Belediyesinin İmar ve Planlama çalışmalarına hız kazandırdı. Aksu Belediyesinden  Aksu’nun yeni imar çalışmaları hakkında bilgi aldık. Belediye Aksu ilçesinde 25 ila 50 yıllık şehir planlaması yapmakta, bunu Tarım başta olmak üzere Turizm ve Ticaret alanlarını yeniden revize ederek hayata geçiriyor. bu konuya el atabilir.

 AKSU İLÇEMERKEZİNDE KONAKLAMA AMAÇLI OTEL YOK; 

Expo 2016 dan dolayı Aksu merkezinde konaklama alanı yok. Belediye olarak turizmle uğraşan yatırımcılarımıza Aksu merkezinde konaklama alanları yapın size yardımcı olalım diye teşvik ediyoruz.

EXPO 2016

Aksu Havadan, Karadan, ve Denizden ulaşımın olduğu bir ilçedir. Expo sayesinde raylı sistem Aksuya geliyor, bu ilçeye ulaşım açısından değer katıyor. Expo Aksuya çok şey kattı katmaya devam ediyor. Köprülü kavşaklar, Belek-Kundu-Expo bağlantı yollarının bir...