01 / 05 / 2024

AKSU SUARDI serap korkmaz ortaklığı

AKSU SUARDI serap korkmaz ortaklığı

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesindeki konutlar kuralı olarak satılıyor. Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede peşin ödemeler 5 bin 399 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru bedeli!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru bedeli 2 bin liradır. Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede 592 adet daire bulunuyor.

TOKİ Giresun Aksu kura çekilişi!

TOKİ Giresun Aksu kura çekilişi 21 Temmuz'da yapılacak. Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor.

2016 Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü!

2016 Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü 15 Temmuz olarak belirlendi. Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi ne zaman?

Peşinatların 15 bin 399 TL'den başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 592 adet daireden oluşan projede 144 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kura!

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kura çekilişi 21 Temmuz'da yapılacak. Toplamda 592 adet dairenin satışta olduğu projede peşin ödemeler 15 bin 399 TL'den başlıyor.

Giresun Aksu TOKİ Evleri başvuruları!

Giresun Aksu TOKİ Evleri başvuruları 15 Temmuz gününe kadar devam ediyor. Ödemelere göre 144 ay vade sağlanan projede taksitler 802 liradan başlıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu son başvuru günü!

TOKİ Küçükköy ve Aksu son başvuru günü 15 Temmuz 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Toplamda 592 adet daire satışta olduğu projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura 2016!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesi toplamda 592 adet konuttan oluşuyor. Projede başvrular devam ediyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura 2016 tarihi...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

AKSU SUARDI serap korkmaz ortaklığı Haberi

AKSU SUARDI serap korkmaz ortaklığı

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor. Korkmazlar Petrol HQ, Addo Furniture Showroom, Milano’da ve Paris’ta restoran ve kafeler, Çeşme’de villa, Venedik’te otel projeleri ile Addo ve Passoni markaları için hazırlanan yeni mobilya tasarımları, ikilinin İstanbul ve Milano ofislerinde süregiden verimli işbirliğinden ortaya çıkan en taze ürünler... 


Kurucusu olduğu İstanbul ve Milano merkezliSMD Studioçatısı altında birbirinden farklı projeler tasarlayan Serap Korkmaz, dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI’nin kurucu ortağı Sezgin Aksu ile birlikte başarılı projelere imza atıyor. Bu işbirliğinden ortaya çıkan ve 1700’lerden kalma bir binanın giriş katındaki pastane iç mekanından minimal bir oturma grubuna, ofis mekanlarından tekil bir...