01 / 07 / 2024

aksu teleferik

aksu teleferik

AK Parti' den Aksu Belediyesi Aday Adayı Ferdi Akkaya, ilçede yapmayı planladığı 29 projeyi anlattı. Akkaya, Aksu'ya 10 milyon Euro maliyetli teleferik yapmayı vaat etti...

Uludağ teleferik hattı Oteller Bölgesi’ne yolcu taşımaya başlıyor!

Bursa’da ulaşıma köklü çözümlerle nefes aldıran Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern yüzüyle vatandaşları Uludağ ’a ulaştıran teleferik, Oteller Bölgesi ’ne de yolcu taşımaya başlıyor.

Reşat Kasap: Teleferik projesinde inşaat aşamasına geçmeyi planlıyoruz!

Rize'nin incisi teleferik projesinde yapım için kamulastırıldı. Söz konusu kamulaştırma sonrasında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: Teleferik projesinde inşaat aşamasına geçmeyi planlıyoruz, dedi.

Rize teleferik projesi kamulaştırıldı!

Rize'nin incisi teleferik projesinde Paşakuyu Mahallesindeki hak sahipleriyle anlaşmaya varıldı.Toplam 480 m2'lik alan teleferik projesinin yapımı için kamulaştırıldı. Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, işlemlerin yapılmaya devam ettiğini belirtti.

Aksu Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Velda Aksu, Ahmet Rahmi Aksu tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Hisar Sokak'ta kuruldu.

Antalya Meydan-Aksu-EXPO raylı sistem projesi tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte hayata geçireceği Meydan-Havaalanı-Aksu-EXPO 2016 Hafif Raylı Sistem Hattı’nın proje çalışmaları tamamlanarak Bakanlar Kurulu’na sevk edildi. 17.8 kilometrelik hatta 15 durak olacak.

Yenimahalle Şentepe teleferik hattının 2. etabı yüzde 75 tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle - Şentepe arasında hizmet veren teleferik hattının 2. etapta gerçekleştirilen yapım çalışmaları kapsamında kılavuz halatlar helikopter yardımıyla çekildi.

Aksu Belediyesi'nden kiralık düğün salonu, dükkan ve büfe!

Aksu Belediyesi; 28 gayrimenkulü 1 yıllığına 8 Ocak 2015 tarihinde saat 09.00 ile 17.00 arasında kiraya veriyor. Gayrimenkuller arasında dükkan, düğün salonu ve büfe yer alıyor.

Aksu Mesire Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Antalya’nın Aksu ilçesinde yeni mesire alanı yapılıyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, başlattığı mesire alanı çalışmasını Orman İşletme Müdürü Serkan Şahin ile birlikte yerinde inceledi.

Yamada Yatırım'ın acı günü! Nuri Cem Aksu vefat etti!

Yamata Yatırım İnşaat Turizm Ve Tic. A.Ş'nin Finansman Müdürü Nuri Cem Aksu hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi, 19 Aralık 2014 Cuma günü (bugün) Karaahmet Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Antalya Aksu'da Çelebiyelbengis Tepesi'ne 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Antalya Aksu İlçesi, Güloluk Mahallesi'nde 130 ada 1458 parseldeki Çelebiyelbengis Tepesi'nin 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Maçka Teleferik İstasyonu revizyon yapım işi ihalesi 22 Aralık'ta!

İstanbul Ulaşım A.Ş; Maçka Teleferik İstasyonu Revizyon Yapım işini 22 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

Gülhane Parkı ile Üsküdar Doğancılar arasına teleferik planlandı!

İstanbul'un Avrupa yakasındaki Gülhane Parkı ile Anadolu yakasındaki Üsküdar'ın Doğancılar Parkı arasına teleferik kurulması planlanmış... Peki sonra ne olmuş?.. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı haber

Uludağ'da turizm teleferik hattıyla artacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Uludağ'da 20 günden bu yana kar olduğunu belirterek, Uludağ'da turizm teleferik hattıyla artacağını da ifade etti...

aksu teleferik Haberi

aksu teleferik

Ferdi Akkaya, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda gazetecilere Başkan seçilmesi halinde projelerini anlatan Akkaya, hizmet ve prestij adıyla 29 maddeden oluşan projelerini açıkladı. Akkaya, seçim çalışmaları kapsamında kendi adına internet sitesi oluşturduğunu ve projelerini, çalışmalarını bu siteden duyuracağını dile getirdi. Akkaya, Antalya ile Aksu ilçesinin AK Parti tarafından yönetilmesi gerektiğine inandığını söyledi. 


Hizmet projelerinde imar planının yeniden revize edilmesi, Çalkaya bölgesindeki mülkiyet sorunlarının giderilmesi, arazi reformu ile tarımsal düzenlemesi, okul, hastane, öğrenci yurdu, spor kompleksi, halk plajı, içme ve tarımsal su, elektirik, doğalgaz hizmeti ve hızlı tren yapılması için çalışmalar yapacağını anlatan Akkaya, "2B sorunu üzerine alternatif çözüm projelerim TBMM'nin onayına sunulacak. 2B ile ilgili sadece Başbakan'a iletebileceğim projem var" diye konuştu. 

Akkaya, prestij projelerinin başında da her otele...