18 / 05 / 2024

Aksu Vinç Makina adres

Aksu Vinç Makina adres

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aksu tarafından kuruldu.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Mutlu Kartal ve Ömer Faruk İşçi ortaklığında kuruldu.

Lion Kule Vinç Makina İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Lion Kule Vinç Makina İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 300 bi TL sermaye bedeli ile Savaş Akkaya tarafından kuruldu.

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aksu tarafından kuruldu.

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abed Alruhman Dyab, Mustafa H. M. Albash ve Şevket Aksu tarafından kuruldu.

Çağlar Vinç Makina Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Vinç Makina Ve Sanayi Anonim Şirketi Sadık Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fdn Vinç Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fdn Vinç Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Fedayi Mutlu imzasıyla kuruldu.

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nail Kaçar tarafından 320 bin TL sermaya bedeli ile Kartal'ta kuruldu.

Tibet Makina yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

ADV Kule Vinç 6-10 Mayıs'ta KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ADV Kule Vinç 6 - 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan KOMATEK 2015 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda A1- Holünde ADV Standında yer alacak.

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Yalçınkaya, Ali Çoban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Aksu Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini 12 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

Aksu Belediyesi, kaçak yapıların yıkılması işini 12 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak. Söz konusu iş 365 günde tamamlanacak.

Aksu Vinç Makina adres Haberi

Aksu Vinç Makina adres

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aksu tarafından kuruldu.

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. -Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b. -Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c. -Bilumum elektrikli ve elektronik makine üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, tamir ve montajını yapmak. d. -Her türlü tekstil makinelerinin imalatı, bu makinelerin tüm malzemelerinin ve aksamlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı,...