07 / 07 / 2024

aksubağları toki başvuru şartları 2019

aksubağları toki başvuru şartları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ başvuru değerlendirme nedir?

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru aşaması ve şu an gerçekleşen kura çekilişi ülke gündemini oluşturuyor. Vatandaşlar da bu sürece dair merak ettiği soruları yöneltiyor.

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?

TOKİ başvuru durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. “TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022? TOKİ peşinat ne kadar?

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022, TOKİ peşinat ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. İşte o merak edilen detaylar!

TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır? TOKİ başvuru ücreti nereye yatırılır?

TOKİ başvuru süreci devam ederken, bazı sorular yanıtlarını bekliyor. İşte sorulan soruların bazıları!

TOKİ kurada ismi çıkmayanlara başvuru bedeli iade ediliyor mu? TOKİ başvuru bedeli ne zaman iade edilir?

TOKİ başvuruları gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar kurada isimleri çıkmazsa, başvuru bedellerini geri alıp almayacaklarını sorguluyor. İşte detaylar!

TOKİ'ye başvuru yapacaklar dikkat! TOKİ başvuru ücretleri iade ediliyor mu 2022?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuru ücretleriyle ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Peki TOKİ 250 bin konut başvuru ücretleri geri veriliyor mu? TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

aksubağları toki başvuru şartları 2019 Haberi

aksubağları toki başvuru şartları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesindeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Son başvuru tarihinin 28 Haziran 2019 olarak belirlendiği Kayseri Aksubağları TOKİ'den yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Konut fiyatlarının 154 bin 727 TL ile 183 bin 936 TL arasında değiştiği TOKİ Kayseri Aksubağları projesinde 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Kayseri Aksubağları projesi için en düşük peşinat bedeli 10 bin TL, en yüksek peşinat bedeli 36 bin 787 TL olarak belirlendi.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Aksubağları projesi için ödenecek taksit bedelleri 687,68 TL ile 1.379 TL arasında...