16 / 05 / 2024

aktaş gümüşyaka evleri

aktaş gümüşyaka evleri

İçerisinde yaşamın başladığı Aktaş Gümüşyaka Villaları'nda konutlar 289 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Silivri Gümüşyaka Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Silivri ilçesi, Gümüşyaka Mahallesi, 258 ve 262 adalar arasında kalan tescil harici alan ve 1049 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gümüşyaka Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşyaka Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Arı tarafından kuruldu.

Gümüşyaka'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Silivri İcra Dairesi, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Gümüşyaka Mahallesi, 695 Ada, 1 Parselde yer alan 5 katlı hotel ve arsasını 6 milyon 300 bin TL'ye icradan satıyor...

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Gümüşhane'deki yayla evleri görenleri şaşırtıyor!

Gümüşhane’nin Taşköprü Yaylası’nda bulunan yayla evleri görenleri şaşkına çeviriyor. Aynı renkte ve aynı mimari ile yan yana yapılan 6 yayla evini görenler otel sanıyor.

Folkart Yaka Evleri satış fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak yükseliyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat!

Folkart Yaka Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri'nde 272 bin liraya! Yeni proje!

Folkart Yaka Evleri'nde lansmana özel fiyatlar 272 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Folkart Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. 

Adım İstanbul Evleri yeni fiyat listesi 2017!

Adım İstanbul Evleri yeni fiyat listesi 2017 kapsamında projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut güvencesine sahip projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Gümüş Panorama Evleri Esenyurt fiyat!

Küçükçekmece Gölü'nün manzarasına hakim konumda yükselen Gümüş Panorama projesi Uçar Group tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor...

aktaş gümüşyaka evleri Haberi

aktaş gümüşyaka evleri

Toplam 50 konuttan meydana gelen Aktaş Gümüşyaka Villaları, İstanbul Silivri Gümüşyaka'da inşa edildi. Aktaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede yaşam başladı.


36 bin metrekare alana sahip Aktaş Gümüşyaka Evleri'nde yer alan konutlar daire ve villa olarak tasarlandı. Konutlar Erguvan, Leylak ve Mimoza olmak üzere 3 farklı tipten oluşuyor.


Konutların alanlarının 117 metrekare ile 394 metrekare arasında değiştiği Gümüşyaka Aktaş Villaları'nda ödemelerde banka kredisi kullanılıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 289 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 120 bin TL'ye kadar yükseliyor.


İnşaatına 2009 yılında başlanan Aktaş Gümüşyaka Konakları'nda; olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, havuz bar, çocuk oyun parkı, mini futbol sahası, kumsal-da voleybol sahası, masa tenisi, 90 araçlık kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.


0216. 316 88 88

http://www.aktasinsaat.com

Merve...