09 / 05 / 2024

Aktaşlar Proje adres

Aktaşlar Proje adres

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Yalı Saroz'da satışlar başladı! Yeni proje! 

Yalı Saroz projesinde villa satışları başladı. Projede teslimler Ağustos sonunda yapılacak. Peki Yalı Saroz projesindeki villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Next Level İstanbul'da ön satışlar başladı! Yeni proje! 

Pasifik GYO tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı. Next Level İstanbul projesi, Ortaköy'de yükseliyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Aktaşlar Proje adres Haberi

Aktaşlar Proje adres

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,barajlar,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisleri inşa etmek ve kiraya vermek 3-Yurt içinde ve dışında resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkacak her türlü yapı ve her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek...