29 / 06 / 2024

Bizim Evler Firuzköy geliyor! İhlas Gayrimenkul'den Avcılar'a 600 konutluk yeni proje!

Bizim Evler Firuzköy geliyor! İhlas Gayrimenkul'den Avcılar'a 600 konutluk yeni proje!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar'daki Bizim Evler projesi için düğmeye bastı. 600 konutun yer alacağı proje 3 yılda tamamlanacak.



İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar'daki yeni projesi için düğmeye bastı. İhlas Gayrimenkul'ün Avcılar Firuzköy'deki projesi Bizim Evler adıyla yükselecek.

Firuzköy Mahallesi, 645 Ada, 2 Nolu Parsel üzerinde hayata geçirilecek olan İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesinde 600 adet konut ve 10 adet dükkan yer alacak. 

1 milyar 481 milyon 171 bin TL'ye mal olacak İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Bizim Evler Firuzköy geliyor! İhlas Gayrimenkul den Avcılar a 600 konutluk yeni proje!

 

Arsa alanı 42 bin 966 metrekare olarak açıklanan İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesinin inşaat alanı ise 121 bin 559,96 metrekare olarak açıklandı. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesindeki konutlar A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4 olarak 7 blok, ticari alanlar T Blok, sosyal tesis 1 adet blok, otopark 1 adet blokta ve mescit yer almakta olup projede toplam 11 adet blok inşa edilecek.

Bizim Evler Firuzköy geliyor! İhlas Gayrimenkul den Avcılar a 600 konutluk yeni proje!

 

Projedeki konut blokları 2 bodrum kat, zemin kat ve 13-23 arası değişen normal kat, ticaret bloğu 1 bodrum kat ve zemin kat, sosyal tesis 1 bodrum ve zemin kat, otopark 2 bodrum kat ve mescit zemin kat olarak planlandı.


İHLAS GAYRİMENKUL FİRUZKÖY PROJESİ NEREDE? 

İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesine en yakın konutlar 40 metre güneyinde Arıcı Sokakta yer alan evler olarak belirtiliyor. Parsel alanının batısında Avrupa Isparta Kule-2 Sitesi, bin metre güneydoğusunda İstanbul Avcılar Şehit Şerife Bacı İlkokulu, 2 bin 100 metre güneydoğusunda
Özel Dayıoğlu Tıp Merkezi bulunuyor. 

3 YILDA TAMAMLANACAK


Projeye konu parsel alanlarında şu an için herhangi bir çalışma yapılmamış olup inşaat çalışmalarına ÇED Sürecinin sonlandırılması ardından ÇED Gerekli Değildir Belgesi alınması itibarıyla başlanacak.

İhlas Gayrimenkul Firuzköy projesinin inşaat aşamasında 100 personel çalıştırılması planlanıyor. Projenin inşaat çalışmaları 3 yıl sürecek.

 

The Royal Yaşamkent kişiye özel ödeme planlarıyla satışta! Teslimler Eylül sonunda! 

Oran Panorama'da yüzde 15 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Başakşehir Avrasya Bulvar geliyor! Fuzul GYO'dan yeni proje! 


Geri Dön