09 / 05 / 2024

Aktaşlar Proje iletişim

Aktaşlar Proje iletişim

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim!

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim için 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yılın ikinci çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 461 bin TL'den başlıyor.

Gül Proje TEM Point iletişim!

Gül Proje TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim numarası 0216 511 58 00 olarak belirtiliyor. "Pas Geç kampanyası" ile satışlarına devam eden proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Evora Denizli Evleri iletişim!

Evora Denizli Evleri iletişim için satış ofisiyle 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satışların önümüzdeki aylarda başlaması planlanan proje Teknik Yapı tarafından inşa edilecek.

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim!

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim için 0212 939 55 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satışların henüz başlamadığı proje Vadistanbul Teras etabının hemen yanında inşa edilecek.

Aktaşlar Proje iletişim Haberi

Aktaşlar Proje iletişim

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,barajlar,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisleri inşa etmek ve kiraya vermek 3-Yurt içinde ve dışında resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkacak her türlü yapı ve her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek...