01 / 05 / 2024

Aktay Turizm Dava

Aktay Turizm Dava

Özak GYO, Aktay turizm davasının "Bağlı Ortaklığımız Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. ve ÖZAK GYO A.Ş aleyhinde açılan 2011 / 118 Esas sayılı dava hakkında açıklama" olarak düzeltilmesi gerektiğini açıkladı...

Özak GYO davasında duruşma ertelendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesindeki Aktay Turizm'in aleyhine açılan davanın duruşması ertelendi.

Özak GYO'dan Aktay Turizm davası hakkında açıklama!

Özak GYO, bağlı ortağı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. aleyhinhde açılan dava duruşmaları hakkında bir açıklama yaptı

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Taytan ve Osman Aksan ortaklığında kuruldu.

Ever Turizm konkordatoya gitti!

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı. 

Bomonti Elektrik Adıyaman Çelikhan HES projesinin dava süreci!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ,Adıyaman Çelikhan HES Projesinin Bağlantı Hattının Yatırım Bedelinin Geri Ödenmesi İle İlgili Alacağımızın Tahsiline İlişkin Dava Süreci ile ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Özak GYO Demre'deki turizm tesislerinin teminat mektubunu Bakanlığa sundu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklarından Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş.'nin Demre'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkuller için teminat mektupları revize edilerek, Şirketimiz ÖZAK GYO tarafından Bakanlığa sunuldu.

Özak GYO, Aktay Otel İşletmeleri ile kira sözleşmesi imzaladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm A.Ş.'nin birleşmesi sonrası işlemlerle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Özak GYO ile Aktay Turizm'in birleşmesi tescillendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm Yatırımları ve İşl.A.Ş. ile birleşmesine SPK tarafından verilen onay doğrultusunda, söz konusu birleşme işlemi 23.03.2015 tarihi itibariyle ticaret sicilinde tescil edildi.

Aktay, Demre'deki gayrimenkulü için Milli Emlak'a başvuruda bulundu!

Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş., Antalya Demre'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkulü ile ilgili olarak Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

Aktay'tan Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresinin dondurulması için başvuru!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş'nin Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkul'ün yatırım süresinin dondurulması için başvuruda bulundu.

Özak GYO, Aktay Turizm'in finansal tablolarını açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm ile birleşme işlemi kapsamında; Aktay Turizm A.Ş.'nin son üç yıllık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Özak GYO değerleme raporlarını yayımladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm ile birleşme işlemi kapsamında; gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporları...

Özak GYO Aktay Turizm birleşiminde 3 yıllık finansal rapor yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Birleşme işlemi kapsamında son 3 yıllık finansal raporların açıklanması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim yayınladı.

Özak GYO, Aktay Turizm ile birleşti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Birleşme işlemi kapsamında Aktay Turizm ile birleşme durumunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim olarak yayınladı.

Aktay Turizm Dava Haberi

Aktay Turizm Dava

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın özel durum açıklaması;


Geçmiş dönemlerde 2011/118 Esas sayılı dava ile ilgili yapılan özel durum açıklamalarında sehven "Bağlı Ortaklığımız Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. aleyhinde açılan 2011 / 118 Esas sayılı dava hakkında açıklama" ifadesiyle  yapılmıştır. Bu açıklamaların "Bağlı Ortaklığımız Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. ve ÖZAK GYO A.Ş  aleyhinde açılan 2011 / 118 Esas sayılı dava hakkında açıklama" olarak düzeltilmesi gerekmektedir.


Söz konusu dava ile ilgilli geçmiş dönemlerde  yapılan tüm açıklamaların tarihleri aşağıda...