29 / 04 / 2024

aktay turizm yatırımları

aktay turizm yatırımları

Özak GYO, Bağlı Ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşl.A.Ş. ile Devralma Suretiyle Birleşme işlemleriyle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. İşte açıklama...

Özak GYO, Aktay Turizm'in değerleme raporunu yayımladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. Şirket Değerleme Raporu'nu yayımladı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle...

Özak GYO'dan Didim'deki gayrimenkulle ilgili açıklama!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bağlı ortaklığı Aktay Turizm'e ait olan gayrimenkulle ilgili olarak Milli Emlak ve Bakanlıkla yazışmaların devam ettiğini KAP aracılığıyla duyurdu.

Özak GYO, Aktay Turizm'i devralıyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., sermayesine %100 oranında iştirak ettiği, Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. ile devralma suretiyle birleşeceğini KAP aracılığıyla açıkladı.

Özak GYO, Aktay Turizm ile birleşiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri Şirketi ile birleşiyor.

Özak GYO davasında duruşma ertelendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesindeki Aktay Turizm'in aleyhine açılan davanın duruşması ertelendi.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihat Yalçın tarafından kuruldu.

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Orkunoğlu tarafından kuruldu.

aktay turizm yatırımları Haberi

aktay turizm yatırımları

KAP'a yapılan açıklama ve paylaşılan raporlar şöyle:


"Şirketimizin, sermayesine %100 oranında iştirak ettiği bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. 'yi tüm aktif ve pasifi ile birlikte devralması suretiyle birleşmesi işlemlerine ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'na 30.09.2014 tarihli finansal tablolar gönderilmiştir. 


Aktay Turizm Yatırımları ve İşl. A.Ş.'nin 30.09.2014 tarihli finansal tabloları ile birleşme sonrası tahmini konsolide-konsolide olmayan finansal durum tablosu ekte yer almaktadır. Şirketimizin 30.09.2014 tarihli finansal raporları www.kap.gov.tr adresinde incelemeye açık olup, finansal raporlar ve birleşme ile ilgili diğer belgeler şirketimizin www.ozakgyo.com internet adresinde de yer almaktadır. "



Birleşme sonrası açılış bilançosu bireysel için tıklayın


Aktay Turizm finansal tablo için