04 / 05 / 2024

Aktif Nakliye Makina İnşaat Kimin

Aktif Nakliye Makina İnşaat Kimin

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Cengiz tarafından kuruldu.

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Manass Makina İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manass Makina İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta   200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özer Kılıç tarafından kuruldu.

Meksa Mobilya Dekorasyon Peyzaj İnşaat Makina Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Mobilya Dekorasyon Peyzaj İnşaat Makina Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye ile Ali Taşova tarafından kuruldu.

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Othan tarafından kuruldu. 

Doğyapı İnşaat Makina Maden Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğyapı İnşaat Makina Maden Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Doğan tarafından kuruldu. 

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Özekinci Yapı Malzemeleri Lojistik Nakliye ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özekinci Yapı Malzemeleri Lojistik Nakliye ve Makina Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Ekinci tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Tuzla, İcmeler Mahallesi, Deniz Gülü Sokak'ta kuruldu.

ZRN İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZRN İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Çamur tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran' da Maltepe, Fındıklı Mahallesi 'nde kuruldu.

Bemtaş Grup Madencilik İnşaat Makina Petrol Nakliye ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bemtaş Grup Madencilik İnşaat Makina Petrol Nakliye ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi Mücevher Sokak'ta kuruldu.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Kimin Haberi

Aktif Nakliye Makina İnşaat Kimin

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında kuruldu. 


Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yıldırım Mah.Eski Edirne Asfaltı Sok.No.285/20...