05 / 05 / 2024

aktürk yapı istanbul projeleri

aktürk yapı istanbul projeleri

Otuz yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ankara merkezli Aktürk Yapı, İstanbul'daki konut projelerine hız verdi.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Graffiti Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Graffiti Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Aktürk Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı yüzde 45 arttı! 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı 2021 senesinin ilk 7 ayında önceki ayın aynı dönemine oranla yüzde 45,9 oranında yükseldi. 

Türk yapı malzemeleri dünyada ilk 10’da!

Türk yapı malzemeleri sektörü merakla beklenen rakamlara göre, dünya sıralamasında iki basamak birden yükseldi ve dokuzuncu sıraya oturdu.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

aktürk yapı istanbul projeleri Haberi

aktürk yapı istanbul projeleri

Bugüne kadar toplam 8 bin konuta imza atan Aktürk Yapı, Çekmeköy'deki toplam 555 konutluk Rapsodi konutlarının ikinci etabını da önümüzdeki ay teslim edecek. Aktürk Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Aktürk, Çekmeköy'deki Rapsodi Evleri'nin 2009 Haziran ayında tamamlanacağını söyledi.

Tüketici bilinçli: Tüketicinin artık bilinçlenmeye başladığını belirten Öner Aktürk, "Ev almak isteyen tüketiciler artık firmaları araştırıyor. Ucuz diye bir evi almaya yanaşmıyor. Depremde çok büyük acılar yaşandı. Tüketici artık evin fiyatından önce kaliteli ve güvenilir olmasına dikkat ediyor, bütçesine uygunluk ikinci planda geliyor" dedi.

62 farklı plan var: 62 farklı planda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler sunan sitede, sosyal tesisleri, ticaret merkezi, spor ve gezi imkanları sunuluyor. Rapsodi Evleri, Carrefoursa'ya 6 ve IKEA'ya da 5 km uzaklıkta....