09 / 05 / 2024

Akustik Yapı

Akustik Yapı

Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi, İlker Sarıaydın tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Sound Akustik Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sound Akustik Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlayda Yıldırım tarafından kuruldu.

Pera Akustik Yapı Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Pera Akustik Yapı Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited  Şirketi Sancaktepe’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Fakir tarafından kuruldu.

Yapı ruhsatlarında yeni dönem başlıyor!

Akustik Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Türker Talayman,1 Haziran 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan Gürültü Yönetmeliği’nin yeni yapılardaki komşu gürültüsüne, şehir gürültüsüne, bina içi seslerin azaltılmasına yönelik olduğunu söyledi..

Rihter Akustik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rihter Akustik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Orhan İlgen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Yapıcı Sokak'ta kuruldu.

Sakarya'da secde eden insan görünümünde cami yapıldı!

Sakarya'da 1999'daki Marmara depreminde yıkılan Tozlu Cami'nin yerine secde eden insan görünümünde yapılan cami, farklı mimarisinin yanında aydınlatma, akustik ve iklimlendirme özellikleriyle de dikkati çekiyor...

TSE'nin Tuzla'daki Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya gelindi!

Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE), Tuzla'da kuracağı Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya gelindi. Yakında faaliyete geçecek bu laboratuvarda, demiryolu araçlarında yangın ve akustik test ve muayenesi yapılabilecek.

TSE Tuzla Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya gelindi!

Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE), Tuzla'da kuracağı Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya gelindi. Yakında faaliyete geçecek bu laboratuvarda, demiryolu araçlarında yangın ve akustik test ve muayenesi yapılabilecek...

Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi, İlker Sarıaydın tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Akustik Yapı Haberi

Akustik Yapı

Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi, İlker Sarıaydın tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos tarihinde kuruldu. Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi'nin hissesinin tamamı İlker Sarıaydın'a ait. 


Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı can ve mal güvenliğinin temini imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için projeye yapı denetimini yapmaktır.Şirket bu amacı gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi, Kürkçü Sokak,...