10 / 05 / 2024

Akvaryum Koyu projesi

Akvaryum Koyu projesi

Daha önce çivi çakmanın yasak olduğu L derece doğal sit alanında olan Bozcaada Akvaryum Koyu inşaat tehdidi altında Koy - Bağ evleri projesi" ile yapılaşmaya açılıyor...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Akvaryum Koyu'nun imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu!

Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasında yer alan 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük bölümünün imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu...

Martı GYO'nun Ayın Koyu'ndaki 9 parseline otel projesi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 adet parsele ait değerleme raporu yayınlandı.

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bozcaada’daki lüks villalar vatandaşların tepkisini çekti!

Çanakkale turizm cenneti Bozcaada’nın dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nun sırtlarında inşa edilen 19 villa, vatandaşların tepkisini çekti. İnşaat firması yetkilileri, “Yaptığımız kanunsuz bir iş yok” diye açıklama yaptılar. 

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Akvaryum Koyu projesi Haberi

Akvaryum Koyu projesi

Bağevleri projesi ve henüz yürürlüğe girmeyen 1/25 bin ölçekli nazım imar planında alanın toplu konut alanı ilan edilmesi Bozcaadalılarm tepkisine yol açtı


Özgür...