18 / 05 / 2024

Akventure konumu

Akventure konumu

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Torkam E5 konumu ile dikkat çekiyor!

Torkam İnşaat’ın Florya - Sefaköy aksında hayata geçireceği yeni karma projesi Torkam E5, İstanbul’un önemli can damarlarından biri olan E5 Karayolu’na cepheli konumu ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

AC Yapı Moment İstanbul: Konumu ile iddialı proje!

AC Yapı’nın inşasına hızla devam ettiği üçüncü konut projesi Moment İstanbul, sadece kule şeklindeki mimarisi ile değil, Kartal’ın tam girişindeki benzersiz konumu ile de dikkat çekiyor.

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

MÜSİAD inşaat sektörü raporunu yarın açıklayacak!

MÜSİAD açıklamasına göre, MÜSİAD inşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından hazırlanan "İnşaat Sektöründe Türkiye'nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" konulu rapor yarın gerçekleştirilecek basın toplantısıyla duyurulacak

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor!

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor. MÜSİAD, "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" raporunu Sunuyor. Etkinlik 11 Aralık günü İstanbul Swiss Hotel Residence'da düzenlenecek.

Marmaroom'da son 20 daire! 24 ay 0 faiz!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor…

Jeotermalden elektrik üretimi ikiye katlandı!

Jeotermalden elektrik üretimi ikiye katlandı. Türkiye'nin coğrafi konumu ve jeolojik yapısı nedeniyle yenilenebilir enerji kaynakları bakımından sahip olduğu imkanlardan azami ölçüde yararlanılmasına yönelik çabalar sürüyor.

Beaulieu Uluslararası Grup Türkiye pazarına giriyor! 16 Aralık'ta basın toplantısı düzenlenecek!

Gelişen ekonomisi, dinamik genç nüfusu, stratejik konumu ile yabancı yatırımcıların ilgisini her zaman canlı tutan Türkiye, inşaat sektöründeki yatırımlarıyla da dünyanın dev şirketlerinin yatırım yapmak istediği ülkeler arasında yer alıyor.

Astro Beylikdüzü projesinde son satışlar! 160 bin liraya!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle yatırımcıların odak noktası oldu.Projede daire fiyatları 160 bin liradan başlıyor.

Maltepe Marmaroom'da son 20 daire!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor…

İstanbul, BM'nin bölgesel merkezlerinden biri olma yolunda!

Ekonomisi, nüfusu, coğrafi konumu ve merkezi ulaşım ağı dolayısıyla İstanbul, uluslararası şirketlerin yanı sıra uluslararası kuruluşların da bölgesel üssü haline gelirken, BM de İstanbul'daki bölgesel ofislerinin sayısını artırıyor.

Marmaroom Maltepe'de tapular hemen teslim ediliyor!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe'nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor.

Akventure konumu Haberi

Akventure konumu

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile  3 Haziran'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin İşletme konusu: I-Her türlü inşaat taahhüt işleri;  Konut, toplu konut, modern yerleşim birimleri, ticari ve sanayi işyerleri, yol, köprü, fabrika, depo tesisleri, oteller, moteller, konaklama yerleri, her türlü turizm tesisleri, sosyal amaçlı tesisler, sportif tesisleri inşaatlarını yapmak, satmak ve bunlara ait binaların yapılabilmesi için arsaların alınıp üzerine bina yapılması ve satılması, başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya hasılat paylaşımı yolu ile inşaatları yapılması, yapılanlara iştirak edilmesi, tüm bu yapıların satılması, kiralanması, işletilmesi, işlettirilmesi, bakım ve...