21 / 05 / 2024

Akyapı İnşaat zeynep kamil

Akyapı İnşaat zeynep kamil

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuçları açıklandı. Zeynep Kamil Hastanesi Akyapı İnşaat ve Turyapı Grup onaracak...

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Akyapı Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyapı Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Çağrı Genç tarafından kuruldu.

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ada tarafından kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zeynep Group İnşaat Gıda Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Group İnşaat Gıda Enerji Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Erkur İnşaat'ın acı günü! Zeynep Esin Oktayer vefat etti!

Erkur İnşaat'ın Genel Müdür Yardımcısı Olcaytu Oktayer'in eşi Zeynep Esin Oktayer vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Akyapıcılar İnşaat Plastik Akaryakıt Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyapıcılar İnşaat Plastik Akaryakıt Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cemil Mengül imzasıyla kuruldu.

Emlak Konut Ankara Çankaya Mühye arsasının sözleşmesi feshedildi!

Emlak Konut, Ankara Çankaya Mühye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde yapılan imar uygulaması sonucunda emsale esas inşaat alanının azalması nedeniyle Makro ve Akyapı İnşaat ile yapılan sözleşmesini feshetti. İhale yeniden gerçekleşecek.

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Umut Murat Ergün, Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü oldu!

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle yeni bir yapılanmaya gidilerek, “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kuruldu. “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat ERGÜN atandı.

Akyapı İnşaat zeynep kamil Haberi

Akyapı İnşaat zeynep kamil


İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuçları açıklandı.  İstanbul Üsküdar 'da bulunan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesini Akyapı İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve  Turyapı Grup İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. onaracak. 

Detaylı bilgi için