03 / 05 / 2024

Akyarlar Mahallesinde yangın

Akyarlar Mahallesinde yangın

Akyarlar Mahallesinde çıkan yangın sonucunda 62 hektarlık makilik alan kül oldu. Tatilcilerin bulunduğu sitelerin yakınında çıkan yangın bir anda büyüyerek Akyarlar’da bulunan tüm tepeleri kapladı...

Balıkesir'de bir evde yangın çıktı!

Dursunbey’de meydana gelen yangında bir ailenin evi kül oldu.Yangın, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Kocaeli Darıca'da yangın çıktı!

Kocaeli’nin Darıca İlçesi Osmangazi mahallesinde bulunan bir evin ikinci katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çaba sarfetti.

Darıca'da yangın çıktı!

Kocaeli’nin Darıca İlçesi Osmangazi mahallesinde bulunan bir evin ikinci katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çaba sarfetti

Akyarlar'da başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı!

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis'in Akyarlar mahallesinde başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı. Jandarma bölgedeki evleri tahliye ederken rüzgarın etkisiyle devam eden yangını söndürmek için kara ve havadan çalışmalar devam ediyor.

Bodrum Akyarlar'da yangın çıktı!

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis'in Akyarlar mahallesinde başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı. Jandarma bölgedeki evleri tahliye ederken rüzgarın etkisiyle devam eden yangını söndürmek için kara ve havadan çalışmalar devam ediyor.

Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü!

Bodrum' da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Karaincir koyundaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Manisa Salihli'de ormanlık alanda yangın çıktı!

Kurttutan mahallesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 10 hektar orman alan zarar gördü. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 1 uçak, 2 helikopter, yer ekipleri ve itfaiye araçları müdahale etti.

Muğla'da çöplükte başlayan yangın ormana sıçradı!

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yokuşbaşı mahallesinde bulunan vahşi çöp depolama tesisinde yangın çıktı. Çıkan yangın işçilerin kaldığı 8 baraka evi kül etti. 5 dönümlük orman ise alevlere yenik düştü.

Kuşadası'nda orman yangını çıktı!

Kuşadası'nda orman yangını çıktı. Davutlar Mahallesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 5 dönüm alan zarar gördü. Alanda soğutma çalışmaları başlatılırken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Manisa Demirci'de orman yangını!

Demirci' nin Mezitler mahallesinde çıkan orman yangınında kızılçam ağaçlarıyla kaplı yaklaşık 1,5 hektar orman alanı yandı. Ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü...

Bodrum'da makilik alanda yangın!

Bodrum'a bağlı Akyarlar köyü Bağla mevkisindeki bir sitenin yakınlarındaki makilik ve tahtaların bulunduğu alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, yaklaşık iki dönümlük alana yayıldı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Akyarlar Mahallesinde yangın Haberi

Akyarlar Mahallesinde yangın

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın söndürüldü. Yangında 62 hektarlık alanın kül olduğu ortaya çıktı.



Akyarlar Mahallesinde çıkan yangın sonucunda 62 hektarlık makilik alan kül oldu. Tatilcilerin bulunduğu sitelerin yakınında çıkan yangın bir anda büyüyerek Akyarlar’da bulunan tüm tepeleri kapladı. Rüzgar etkisini arttırdıkça yükselen alevler mahalleyi duman altından bıraktı. Birçok tatilci evlerini terk ederken, bazı tatilciler ise yangının söndürmek için büyük çaba sarf etti. 2 uçak, 1 helikopter, çok sayıda orman işçisi ve itfaiye ekiplerinin kontrol altına aldıkları yangın 6 saat sürdü.


Hortumlar ve kovalar ile yangını söndürmek isteyen vatandaşlar ellerine aldıkları çalılar ile yangına müdahale etti. Yangının sönmesinin ardında Korkunç bilanço ortaya çıktı. Yaklaşık 62 hektarlık alanın kül olduğu...