30 / 04 / 2024

Akyaşam Residence Boztepe daire tipleri

Akyaşam Residence Boztepe daire tipleri

Trabzon İli'nin Boztepe İlçe'sinde bulunan Akyaşam Residence projesinde daireler 4+1 olarak dizayn edildi. Ak İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede 18 blok bulunuyor. Boztepe Akyaşam Residence projesinde daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Akyaşam Residence Boztepe projesinde daireler 240 bin TL'den başlıyor!

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Akyaşam Residence Boztepe projesinde 18 blok bulunuyor. Yaşamın başladığı projede son bloklardaki daireler 4+1 olarak tasarlandı. Akyaşam Residence Boztepe projesinde daireler 240 bin TL'den başlıyor.

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

AKİŞ GYO'dan yıllık maaliyet raporu!

AKİŞ GYO'nun Akyaşam A.Ş. ile hazırladığı raporda Akyaşam A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunuldu ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlen

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.

Akiş ile Akyaşam Yönetim Hizmetleri arasındaki sözleşmeye yeni düzenleme!

Akyaşam Yönetim Hizmetleri ile Akiş GYO arasında sözleşme düzenlenmesine ve söz konusu sözleşmenin koşullarının Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından onaylanmasına karar verildi....

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

I-AM, Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.

l-AM,Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı l-AM, Avrupa'nın en yüksek yeşil duvariarıyia kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Greenox Urban Residence'ın mimari tasarımını I-AM üstlendi!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Adana Yaşam Residence satılık!

Adana Yaşam Residence satılık 4+1 dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor. Kayabey İnşaat'ın hayata geçirdiği Yaşam Residence'ta banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Akyaşam Residence Boztepe daire tipleri Haberi

Akyaşam Residence Boztepe daire tipleri

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Boztepe Akyaşam Residence projesinde daireler 4+1 olarak tasarlandı. Yaşamın başladığı projede son bloklarda bulunan 4+1 dairelerin teslim tarihi 10 ay sonra yapılması planlanıyor.


Boztepe Akyaşam Residence projesinde toplam 360 adet konut bulunuyor. 18 bloktan oluşan projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor. Proje Trabzon İli'nin Boztepe İlçe'sinde bulunuyor.


Boztepe Akyaşam Residence projesinde daire fiyatları!

Boztepe Akyaşam Residence projesinde daireler 240 bin TL'den başlangıç gösterirken en yüksek fiyatı ise 320 bin TL olarak belirlendi. 


Akyaşam Residence Boztepe satış ofisi

Boztepe Mah. Akkent Sitesi Boztepe / TRABZON


Akyaşam Residence Boztepe iletişim

Telefon: 0462 326 40 10 

Web adresi: http://www.akinsaat.org/

Tülay...