03 / 05 / 2024

Akyazı Arena açılış

Akyazı Arena açılış

Trabzonspor Türkiye'nin merakla beklediği yeni stadı Akyazı Arena'nın açılışının 18 Aralık pazar günü yapılacağını duyurdu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı Kavşağı yıl sonunda açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2020'nin sonunda Akyazı Kavşağı'na kadar bağlayacağız" dedi...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Akyazı Arena 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Türkiye'nin merakla beklediği yeni stadı Akyazı Arena'nın açılışının 18 Aralık pazar günü yapılacağını duyurdu.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Akyazı Arena açılış Haberi

Akyazı Arena açılış

Trabzonspor Kulübü, Türkiye'nin merakla beklediği Akyazı Stadı için resmi açıklamayı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Özlemle beklediğimiz Akyazı’daki yeni stadyumumuzun resmi açılışı, 18 Aralık (Pazar) günü Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek." ifadeleri kullanıldı.



Yapılan duyuruda, "Bütün taraftarlarımızın davetli olduğu açılış etkinliğimiz saat 18:30’da başlayacak. Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani başta olmak üzere Katar’dan konuklarımızın da protokolde bulunacağı açılışta, dünden bugüne Trabzonsporumuza emek vermiş başkanlarımız, yöneticilerimiz, futbolcularımız ve teknik direktörlerimiz de yer alacak.



"Saat 17:30’da Avni Aker’den büyük bir kortej yürüyüşü ile başlayacak açılış programı, kortejin yeni stadyumumuza girişi ile devam edecek. Stadyumumuzdaki programda 3D animasyon gösterileri, koreografiler, protokol konuşmaları, havai fişek gösterileri, gösteri maçı ve Mazlum Kiper’in anlatımıyla kulübümüzün elli yıllık tarihinden daha önce yayınlanmamış...