02 / 05 / 2024

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Sakarya Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Yağmur, sel gibi afetler için önlemler alınıyor.

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis oturumunda, imar planı uygulamaları görüşüldü.

Akyazı Belediyesi faizsiz ev sahibi yapıyor!

Akyazı Belediyesince hayata geçirilen ’Yıldız Konutları’ projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. 50’ye yakın dairenin satışı gerçekleştirilirken, vatandaşlar faizsiz, kredisiz, taksitle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Ankara'da kazı sezonu açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kazı sezonunu bugün itibariyle yeniden açıyor.

Malatya Akçadağ'ın altyapısı tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Akyazı'da turistik bölgede yol sorunları çözülüyor!

Akyazı'da özellikle turistik bölge olan Kuzuluk Mahallesi ve Pazarköy mahalle yolunun çukurları sorun dolmaya devam ederken Akyazı Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Defne'de yollar imar planına göre açılıyor!

Defne Belediyesi, altyapı hizmetlerinin gerçekleşmesi, ulaşımı rahatlatmak ve trafik ağını genişletmek adına açtığı yollara bir yenisini ekledi.

Akyazı Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Altındere Mahallesi genelinde bozuk durumda olan mera ve tarla yollarını asfaltlıyor.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor Haberi

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Sakarya Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürülen altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.


Çalışmalar kapsamında ilçenin bir çok noktasında 400’lük büz döşeme çalışmalarını yürüten Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri yağmur, sel gibi doğal afetlerin zarar vereceği yerlerin tespitleri ile birlikte bu tespit edilen yerlerde heyelan ve su birikintilerini önlemek amacıyla geniş çaplı büz döşeme çalışmalarını hızla yürütüyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde ise gerekli kapama işlemlerinin ardından üst yapı çalışmalarına başlayan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri asfalt ve asfalt yama çalışmalarını da hava şartlarının elverdiği koşullarda yapıyor.



Hürriyet...