29 / 04 / 2024

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis oturumunda, imar planı uygulamaları görüşüldü.



Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda, Akyazı Kepekli Akbalık ve Buğdaylı Mahalleleri'nde Kadastro Kanunu'nun hükümlerince yapılacak olan uygulama çalışmalarında ve Harunusta Mahallesi'nde Kadastro Kanunu'nun hükümlerince yapılacak olan 2B kadastro çalışmaları için 6 bilirkişi üye seçimi yapıldı.

Akyazı 24 Gazetesi'nde yer alan habere göre, meclis oturumunda Akyazı Belediyesi'nin 2019 yılı Mali Bütçe tasarısının incelenerek karara bağlanması teklifi, 4 Eylül 2018 tarih ve 79 nolu meclis kararıyla meclis imar komisyonuna havale edilen Vakıf Mahallesi'nin belirtilen sınırlar içerisinde 1/1000 Ölçekli İmar Uygulama İmar Planları'nın yapılması teklifi, 4 Eylül 201 tarih ve 80 nolu meclis kararıyla meclis imar komisyonuna havale edilen Topağaç Mahallesi'nin (Ramaslı)  belirtilen sınırlar içerisinde 1/1000 Ölçekli İmar Uygulama İmar Planları'nın yapılması teklifi, 4 Eylül 2018 tarih ve 82 nolu meclis kararıyla meclis imar komisyonuna havale edilen Seyfeler Mahallesi 1/5000 ölçekli kısmi revizyon nazım imar planına esas hazırlanan 1/1000 ölçekli imar uygulama plan teklifi, 4 Eylül 2018 tarih ve 83 nolu meclis kararıyla tekrar meclis imar komisyonuna havale edilen Dokurcun Mahallesi'nin bölünmesi teklifi ile ilave gündem olarak SEDAŞ tarafından Kuzuluk Mahallesi elektrik dağıtım tesislerinin trafo yerleri ile ilgili hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilat teklifi karara bağlandı.


Geri Dön