02 / 05 / 2024

Akyazı Spor Kompleksinde son durum

Akyazı Spor Kompleksinde son durum

Trabzonspor'un yeni sezonda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreciyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda kompleksin inşaat süreci tartışıldı. Toplantı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleşti.

Bolu spor kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede'de spor kompleksinde hızla devam inşaat devam ediyor. Spor tesisi 2019-2020 sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. 

Gültepe Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de eski ekmek fabrikasının yerine inşa edeceği spor kompleksinde temel kazı çalışmaları sona erdi. Tesisin temelinin önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.

Kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi tamamlandı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen spor kompleksinde sona gelindi

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Çankaya'da spor kompleksinin inşaatına başlandı!

Ankara Çankaya Belediyesi, 4 Ayda 24 Eser sözünü yerine getiriyor. Çiğdem Mahallesi'nde inşaatına başlanan yeni yüzme havuzu ve spor kompleksinde çalışmalar hızlandı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Çorum'daki projelerde son durum!

Çorum'da Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonasının (Futsal'2017) yapılacağı ve inşaatı devam eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun da içerisinde yer alacak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Spor Kompleksinde incelemelerde bulunuldu.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Spor Kompleksi açılıyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eserdir. Sadece stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ettik" dedi.

Akyazı Stadı'na geçmek için zamana ihtiyaç var!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Akyazı Stadı'na geçmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Akyazı Spor Kompleksinde son durum Haberi

Akyazı Spor Kompleksinde son durum

Trabzonspor Akyazı Müşavir Firma Toplantı Salonu’nda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Trabzonspor’u temsilen Akyazı Spor Kompleksi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk ve Proje Danışmanı Hamza Ertunga katıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, TOKİ İnşaat Daire Başkanı ve uzmanları, TİSKİ Genel Müdürü, Elektrik ve Doğalgaz firma temsilcileri, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı ve mühendisleri, müşavir firma yetkilileri ve Müteahhit Firma Sahibi Ahmet Sarıdağ da hazır bulundu.


Yapılan değerlendirmede, karayolu yol bağlantıları, elektrik hattı, doğalgaz bağlantısı, içme suyu ve atık su gibi konularda kurumların koordineli çalıştığı ve belirtilen sürelerde imalatların hazır olacağı bilgisi verildi. Diğer taraftan müteahhit firma ile öncelikli stadyum imalatları olmak üzere kompleksin inşaat süreci ve değerlendirmeleri...