04 / 05 / 2024

Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi ihalesi

Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: ''Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi inşaatı 14 Şubat'ta ihaleye çıkacak'' -''İhalenin hemen ardından Akyazı Stadyumu'na başlayıp bir an evvel bitireceğiz''

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

Tuzla’ya stadyum ve spor salonu müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuzla’da yapılması planlanan spor yatırımlarıyla ilgili konuştu. Kasapoğlu, kente stadyum ve kapalı spor salonu müjdesi verdi.

Denizli Mimarlar Odası'ndan millet bahçesi açıklaması!

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çin Wuhan'da kabin hastane inşaatını 100 milyon kişi canlı izledi!

Çin Wuhan'da birçok stadyum ve sergi merkezinde kabin hastaneler kuruluyor. İnşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlıyor. Yayınları canlı izleyenlerin sayısı, dün akşam itibarı ile 100 milyonu aştı....

Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Giresun'da yapımına devam edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlanıyor. Tesiste stadyum ve havuz inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Tarkan Vadistanbul'dan kızı için daire aldı!

Yıllardır stadyum ve geniş açık alan konserlerinde yer almayan Tarkan, 12 Mayıs’ta Vadistanbul AVM'de konser verecek.

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeynel Abidin Yazı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Gümüşhane'de otogar ve stadyum nereye yapılmalı?

Gümüşhane Olay Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Pir, bugünkü yazısında Gümüşhane'deki otogar ve stadyum projesinin nereye yapılması gerektiğini söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ÇSED toplantısı yapılacak!

İstanbul, Kocaeli Sakarya illerini içerisinde yapılması planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için Kurtköy-Akyazı Kesimi ve Kınalı-Odayeri Kesimi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi ihalesi Haberi

Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi inşaatının 14 Şubat'ta ihaleye çıkacağını bildirdi. 

     Bakan Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, 40 bin seyirci kapasiteli Akyazı Stadyum inşaatı için ön yeterlilik ihalesinin 14 Şubat saat 15.00'te yapılacağını belirtti. 

     Ön yeterlilik değerlendirilmesinin yapılması ve kısa listeye giren firmaların tespitinin şubat ayının 3'üncü haftasına kadar tamamlanmasının planlandığını ifade eden Bayraktar, ön yeterlilik değerlendirilmesine ilişkin istekliler tarafından herhangi bir itiraz bulunmaması durumunda ihalenin teklif alma oturumun, mart ayının son haftası ile nisan ayının ilk haftasında yapılmasının planlandığını kaydetti. 

     Bakan Bayraktar, bu projenin Trabzon'un marka değerini artıracağını ve ihalenin hemen ardından Akyazı Stadyumu'na başlayıp bir an evvel bitireceklerini belirterek, şöyle devam etti: 

     ''40 bin kişilik stadyum, Gençlik ve...