03 / 05 / 2024

akyazı stadyumu ihalesi

akyazı stadyumu ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ''Akyazı Stadı ihalesi hazır. 15 gün içinde inşallah ihaleye çıkacak.'

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat Stadyumu yapım işi 29 Aralık'ta ihale edilecek!

Yozgat Stadyumu yapım işi ihalesi ihale ediliyor. İhale 29 Aralık 2020 tarihinde, saat 13:30’da düzenlenecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İzmir Karşıyaka Stadyumu ihalesi yapıldı!

İzmir’de inşa edilecek 15 bin kişi kapasiteli Karşıyaka Stadyumunun ihalesi TOKİ tarafından dün gerçekleştirildi..

İzmir Yeni Göztepe Stadyumu ihalesi bugün!

İzmir İli Yeni Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi, TOKİ tarafından bugün ihale ediliyor. İhale saat 14:00'te başlayacak..

Yeni Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak olan Yeni Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 27 Mart'ta!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” 27 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleşecek.

İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 31 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart'ta gerçekleşecek.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

akyazı stadyumu ihalesi Haberi

akyazı stadyumu ihalesi


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarı öncesi Türkiye'de yılda 25-28 milyar lira yatırım yapıldığını belirterek, ''Şimdi yatırım miktarı 350 milyar civarına çıktı'' dedi. 

     Bayraktar, Trabzon Valiliği'nde İl Koordinasyon Kurulu'nun 2013 yılındaki ilk toplantısında yaptığı konuşmada, Trabzon'un, geçmişte Sinop'tan Batum'a kadar uzanan bir imparatorluğa başkentlik yapmanın gururunu yaşadığını söyledi. 

     Kentin bir süre önce büşükşehir olduğunu belirten Bayraktar, ''Trabzon'umuz nüfus bakımından Türkiye'de 29. büyüklüğe sahip bir vilayetimiz ve 29 tane şehir büyükşehir statüsü kazandı. Eğer biz büyükşehir statüsü kazanmasaydık Trabzon'a çok büyük bir burukluk gelirdi, bizim için eksiklik, handikap olurdu'' dedi. 

     Trabzon'un ticaret ve sanayi açısından ayağa kaldırılması ve yatırımcıların kente çekilmesi için ortam oluşturulması gerektiğini belirten Bayraktar, kente yapılması planlanan 250-300 milyon dolarlık yatırımın...