15 / 05 / 2024

Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi

Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisinin yalnızca kendilerine ait olduğunu açıkladı. Belediye Meclisi, "Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" önerisini kabul etmişti.

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu Stadyumu ve Spor Komleksi yıkılıyor!

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan Abdi İpekçi Spor salonundan sonra Zeytinburnu Spor Kompleksi ve stadyumu da yıkılıyor. Yıkımın ardından spor tesisleri yeniden yapılacak.

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeynel Abidin Yazı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Malatya Stadyumu açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting alanında Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin toplu açılış töreni gerçekleşti.

Akhisar Stadyum inşaatını May İnşaat yapacak!

Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu ihalesi yapıldı. 4 firmanın katıldığı ihaleyi 71 milyon 240 bin TL ile May İnş. Taah. Ltd. Şti kazandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ÇSED toplantısı yapılacak!

İstanbul, Kocaeli Sakarya illerini içerisinde yapılması planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için Kurtköy-Akyazı Kesimi ve Kınalı-Odayeri Kesimi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Can Şimşek: Bursa Atatürk Stadyumu projesi korunsun!

MİMARLAR Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, belediyenin geçmişte bazı projeleri sonradan değiştirdiği için Atatürk stadyumu ve meydanı projesinin de değişebileceğini ve bunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi Haberi

Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden Yönetim Kurulu adına yayımlanan açıklamada, Trabzonspor’a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi’nin isim hakkının Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağı olduğu belirtilerek, "İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu’na aittir" ifadesine yer verildi.


Yönetim Kurulunun isim hakkıyla ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü vurgulanan açıklamada, şöyle devam edildi:


"Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi’ni Trabzonspor’a kazandıran sayın Cumhumbaşkanımızın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi’nin temel atma töreninde, 'kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin' diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur. Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini...