22 / 07 / 2024

Akyılmaz Otelcilik adres

Akyılmaz Otelcilik adres

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Zülfü Çetinkaya tarafından kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz ve Emir Burak Sümer ortaklığında kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mahzad Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahzad Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mahsa Norousta ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te Murat Sarı, Aysun Yılmaz ve Zehra Sarı Uluç ortaklığında kuruldu.

Özay Kaynak Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Özay Kaynak Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te   1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Özay, Yılmaz Kaynak tarafından kuruldu.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çalış tarafından kuruldu.

Ahj Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ahj Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından açıldı.

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Cafer Karakoç  Serhat Yılmaz tarafından kuruldu.

Akyılmaz Otelcilik adres Haberi

Akyılmaz Otelcilik adres

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Zülfü Çetinkaya tarafından kuruldu.

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik...