06 / 05 / 2024

akyol inşaat yalova

akyol inşaat yalova

Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, 2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Akyol, 2016 yılında Yalova'da konut satışlarının yüzde 30 artacağını sözlerine ekledi.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kenan Akyol tarafından kuruldu.

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited  Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Esra Akyol tarafından kuruldu.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Emay İnşaat Yalova Kentplus daire fiyatları!

2018 yılı Aralık ayında konut teslimerinin gerçekleşeceği Yalova Kentplus projesi 163 blok şeklinde yükseliyor. Emay İnşaat Yalova Kentplus daire fiyatları 346 bin TL’den başlayarak değişiyor.

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Yalova'da inşaat ruhsatlarının yüzde 11'i dönüşüm kapsamında!

Yalova'da yürütülen çalışmalarda alınan inşaat ruhsatlarının istatistiksel verilerini ortaya koyan Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 2016 yılında alınan inşaat ruhsatlarının yüzde 11 'inin kentsel dönüşüm kapsamında alındığını açıkladı.

Antalya inşaat sektöründeki gelişimiyle Nisan'a damga vurdu!

Antalya, bu yıl inşaat sektöründeki gelişimi ile Nisan ayına damgasını vurdu. Türkiye'nin en büyük 7 şehrinde, geçen yılın Nisan ayına göre satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller Yalova, Çanakkale ve Antalya olarak sıralandı.

Yalova inşaat sektöründe rekor satışlara imza atacak!

2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedefleyen Akyol İnşaat, Yalovalıların hayallerini süslemeye devam ediyor. Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, Yalova'da 2016'da konut satışlarının yüzde 30 artacağını ifade etti.

akyol inşaat yalova Haberi

akyol inşaat yalova

Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, gayrimenkul sektöründe yaptıkları projelerle Yalova'da söz sahibi olduklarını söyledi. "Türkiye yeni yıla girerken, gayrimenkul sektörü erken bahara hazırlanıyor" diyen Akyol, "Seçimin etkileri yansıdı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış verilerine göre; Eylül'de satışlar geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,1 azalmıştı. 2 Kasım sabahından itibaren satışlarda artış gözlemliyoruz. 2016 yılında rekor satışlara imza atmaya hazırlanıyoruz" dedi. 


Konut Sahibi Olmak İsteyenler Acele Etsin 

Konut satışlarının özellikle de seçimlerden sonra ivme kazandığını söyleyen Adnan Akyol, "Okullar açılınca satış hızlanırdı ancak seçimler bunu öteledi. Seçimin sona ermesi ve tek parti yönetiminin ekonomiye istikrar getirmesini umduğumuz bu yeni süreçte, bastırılmış taleplerin serbest kalmasını, ötelenen yeni proje lansmanlarının devreye girmesini bekliyoruz. Güven endeksinin Kasım ayında artış göstermesiyle birlikte,...