05 / 05 / 2024

akyurt toki pojesi

akyurt toki pojesi

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 8 bin 100 nüfuslu bir ilçeyken 180 fabrikanın bulunduğu şimdi dünyanın en büyüklerinden biri olacak fuar alanına ev sahipliği yapmaya hazırlanan ilçenin gelişimini ahlattı.

Türkiye'nin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ'si Akyurt'ta yapıldı!

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 8 bin 100 nüfuslu bir ilçeyken 180 fabrikanın bulunduğu şimdi dünyanın en büyüklerinden biri olacak fuar alanına ev sahipliği yapmaya hazırlanan ilçenin gelişimini ahlattı.

Akyurt Fuar Alanı son durumu böyle!

Akyurt Fuar Alanı son durumu Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın Twitter'da paylaştığı fotoğraflarla netleşti. Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Akyurt Fuar Alanı'nndaki son durum şöyle...

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Akyurt Yalıtım İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyurt Yalıtım İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ünlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, Doğan Araslı Bulvarı 133 Sokak'ta kuruldu.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Akyurt Fuar Alanı kazı dolgu çalışması devam ediyor!

Ankara Akyurt Fuar Alanı kazı dolgu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Akyurt Fuar Alanı'nda bugün gerçekleştirilen çalışmaların fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı...

ATO Başkanı: Ankara'ya Akyurt'ta fuar alanı yapacağız

Ankara'yı 'marka şehir' yapmaya çalıştıklarını söyleyen ATO Başkanı Salih Bezci, uluslararası fuar merkezi için Akyurt’ta 680 bin metrekarelik arsa tahsis edildiğini, inşaata hazır olduklarını açıkladı.

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

Akyurt’taki fuar alanının inşaatına Ocak 2015'te başlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurt’taki fuar alanının inşaatının Ocak ayında başlayacağını müjdesini verdi. Gökçek; Büyükşehir Belediyesi’nin, sorumluluğunda 8 merkez ve 17 çevre ilçesi bulunduğunu da hatırlattı...

Melih Gökçek: Akyurt'taki fuar alanının inşaatı Ocak'ta başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurt’taki fuar alanının inşaatının Ocak ayında başlayacağını müjdesini verdi. Gökçek, "Termal turizm konusunda da yurtdışıyla bir hayli temaslarımız var" dedi...

Akyurt Fuar Alanı'nda kazı ve dolgu çalışmaları sürüyor!

Akyurt Fuar Alanı olarak bilinen Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kazı ve dolgu çalışmaları artarak sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akyurt Fuar Alanı'nda kazıya 5 Kasım'da başlamıştı... İşte Akyurt Fuar Alanı'ndan bugünkü fotoğraflar.

akyurt toki pojesi Haberi

akyurt toki pojesi

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 8 bin 100 nüfuslu bir ilçeyken 180 fabrikanın bulunduğu şimdi dünyanın en büyüklerinden biri olacak fuar alanına ev sahipliği yapmaya hazırlanan ilçenin gelişimini anlattı..


TOKİ ile ilk adım atıldı

Yapılaşmanın da birçok ilçeden farklı olarak düzenli hale geldiği görülüyor... 

İlk dönemde verdiğim sözlerden bir tanesi ucuz konuttu mesela. 

O zaman TOKİ ile görüştüm. TOKİ, 'Biz Akyurt'ta konut yapacağız ama kime satacağız' diyordu. 'Ben satsam talepleri toplasam projesini hazırlasam, siz yapar mısınız?' teklifinde bulundum. Kabul ettiler. Ben maket üzerinden TOKİ'ye sattım tamamını. 336 konutu sattım ve paraları götürdüm TOKİ'nin hesabına yatırttım. TOKİ geldi ihalesini yaptı. Türkiye'nin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ'si Akyurt'ta yapıldı. 2006'da başladık 2007'de oturduk. 

 

Fuar projesi inşaatı başlıyor Tabi bir de fuar alanı projesi var....