22 / 07 / 2024

Akyurt Yapı

Akyurt Yapı

Akyurt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Yurt, Özgür Akkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Uludağ Sokak'ta kuruldu.

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 129 bin 688 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu inşaatında son durum!

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ilçesinde yapımı devam eden Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu ve yenileme çalışması yapılan Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı binasında inceleme yaptı. Aktaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Akyurt'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık tarafından düzenlenen halka açık toplantıda kentsel dönüşümün gerekliliği, nasıl yapılacağı ve aşamaları ele alındı...

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın her fırsatta dile getirdiği ve Ankara’nın en elzem ihtiyaçları arasında yer alan Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Türkiye'nin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ'si Akyurt'ta yapıldı!

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 8 bin 100 nüfuslu bir ilçeyken 180 fabrikanın bulunduğu şimdi dünyanın en büyüklerinden biri olacak fuar alanına ev sahipliği yapmaya hazırlanan ilçenin gelişimini ahlattı.

Melih Gökçek Akyurt'a yapılacak fuar alanı hakkında konuştu!

Akyurt’a yapılacak fuar alanı ile ilgili konuşan Gökçek, TOBB, ASO ve ATB’nin sözleşmeye imza atmayarak “yan çizdiğini” ifade etti.

Ankara Otonomi'nin yapımı tamamlandı!

Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'de 2. el araçlar için 551 showroom, sıfır araçlar için 10 plaza bulunuyor.

Akyurt Yapı Haberi

Akyurt Yapı

Akyurt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Yurt, Özgür Akkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Akyurt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında şahıs ve tüzel kişiler ile resmi kurumlara her türlü danışmanlık ve müşavirlik(proje yönetimi,inşaat yönetimi,yatırım,finansman ve fizibilite analizlari,stratejik planlama,teklif öncesi çalışmalar,teklifhazırlama,iş değerlendirme,topltam kalite yönetimi,insan kaynakları yönetimi,sermaye yönetimi,risk yönetimi vb.) faaliyetlerinde bulunmak.


Akyurt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Uludağ Sokak,...