17 / 05 / 2024

akzirve gayrimenkul esenyurt

akzirve gayrimenkul esenyurt

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde ve Esenyurt'ta toplam 2 bin 440 konut ve 114 ticari üniteden oluşan projelere başlayacak. Projeler 800 milyon TL'ye mal olacak.

Kapital Gayrimenkul'den Esenyurt'a 2 bin konutluk yeni proje geliyor! 

Kapital Gayrimenkul Esenyurt'ta 2 bin konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede konutların dışında ticari alanlara da yer verilecek.

Esenyurt ve Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor!

İstanbul Esenyurt'ta ve Ankara Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri ve ihale tarihleri...

Strada Bahçeşehir'de 36 ay vadeyle!

Strada Bahçeşehir projesinden 36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. İlk etabın teslimlerinin hemen yapıldığı proje Akzirve Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Topkapı 29 ön satışta!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çiçek tarafından açıldı.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından kuruldu.

akzirve gayrimenkul esenyurt Haberi

akzirve gayrimenkul esenyurt


Akzirve Gayrimenkul, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde toplam 2 bin 440 konut ve 114 ticari üniteden oluşan projelere başlayacak. Proje 800 milyon TL'ye mal olacak.


Proje alanında yaklaşık 102 bin 346,39 metrekare toplam 4 adet tapulu alan üzerinde A, B,C ve D Parsel olmak üzere, A Parselde 6 blok, B Parselde 8 Blok, C Parselde 2 Blok ve D Parselde 6 Blok yapılacak olup, toplam 22 Blokta 2440 adet daire, 114 dükkan, havuz, sauna, fitness center, spor alanı, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark bulunması planlanıyor.


Akzirve Gayrimenkul Hoşdere projesinde bloklar 18-22 kat arasında belirlendi. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri olacak. 1+1'ler ortalama 55 metrekare, 2+1'ler 90 metrekare, 3+1'ler 120 metrekare, 4+1'ler 160 metrekare, 5+1'ler...