17 / 05 / 2024

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat iletişim

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat iletişim

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

Her şeyi bırakın, hemen hesaplarınıza bakın! Tam tamına 4 bin 336 lira yatırıldı! Mutlaka alın!

Her şeyi bırakın, hemen hesaplarınıza bakın... Tam tamına 4 bin 336 lira yatırıldı... Mutlaka alın...İşte son dakika detayları!

Tchibo’da mutfak ürünlerinde indirim zamanı! Hangi ürünler indirime girdi? 3 Ekim 2022 Tchibo Fiyat Listesi!

Tchibo online satış mağazasında seçili mutfak ürünlerinde indirim yaptı. Kahve makinelerinin de dahil olduğu indirim kampanyasında çikolata eritme torbasından kek kalıbına, pişirme matından ekmek kutusuna bir çok ürün mevcut. 

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

Turkcell Pasaj Altus AL 366 B Buzdolabına 400 TL indirim yaptı! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi

Evindeki buzdolabını yenilemek isteyenler ya da yeni ev kuracak olup çeyizine buzdolabı alacak olanlar Turkcell Pasaj'ın indirim fırsatlı ürünleri tam size göre. Turkcell Pasaj Altus AL 366 B buzdolabına 400 TL indirim yaptı. Peki, buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Büyük inşaatların çalışmalarına izin verildi! 

23-26 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, büyük inşaat şirketlerinin, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmalarının çalışmalarına izin verildi.

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmasından sonra, bünyesinde bulunan Berdan Konukevi'ni de sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Birevim bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yüksek faiz ve enflasyonun vatandaşların belini büktüğü bir dönemde, bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak. Ayrıca yılbaşında da zam yapılacak...

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat iletişim Haberi

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat iletişim

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı A Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.
Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Gayrimenkul alım satımı,iş danışmanlığı işlerini yapmak. -Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir -Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış...