13 / 05 / 2024

Al Hasan Grup İnşaat adres

Al Hasan Grup İnşaat adres

Al Hasan Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer Al Hasan tarafından kuruldu. 

MESS Grup toplu iş sözleşmesi öncesinde çalışanlarına avans ödeyecek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), hali hazırda grup toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, çalışanlara tarihinde ilk kez avans ödenmesine karar verdi.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

El Salam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Salam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Al Hasan tarafından kuruldu.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. Çok sayıda bölümde tam zamanlı öğretim üyesi alınacağı öğrenildi. İşte detaylar…

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Aghı Alsuleıman tarafından kuruldu.

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de Hani Baburi tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL  sermaye bedeli ile Ashraf Hasan A Al Tameemı, Eslam M A Shaanon tarafından kuruldu.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hasan, Muhammed Yazar ve Salim Kadhim Za Al-Ruwaijhawi ortaklığında kuruldu.

Al Hasan Grup İnşaat adres Haberi

Al Hasan Grup İnşaat adres

Al Hasan Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer Al Hasan tarafından kuruldu. 

Al Hasan Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -EMLAK Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt vemontaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...