06 / 05 / 2024

al mazaya Dumankaya

al mazaya Dumankaya

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Ritim İstanbul Projesi Körfez ve Arap ülkelerinin 32. büyük gayrimenkul şirketi Kuveytli Al Mazaya Holding, Dumankaya İnşaat’ın ortak imzasını taşıyor.

Dumankaya ile Al Mazaya'dan Ritim İstanbul'da ortaklık!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Al Mazaya, Türkiye pazarına girdi. Dumankaya İnşaat ile yüzde 50-50 ortak şirket kuran grup, ilk olarak 800 milyonluk Ritim İstanbul'u tamamlayacak, ardından da İstanbul'da yeni projeler geliştirecek..

Al Mazaya Ritim İstanbul'un arsasını 190 milyon TL'ye satın aldı!

Ortadoğu'nun en büyüklerinden Al Mazaya, Dumankaya ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Ritim İstanbul'un arsasını 190 milyon TL bedelle Mazaya Dumankaya ortak girişimi alırken, ikili yeni projeler için de yeşil ışık yaktı.

Dumankaya Al Mazaya ile ortak oldu!

Kuveyt ile Katar ortaklığında Ortadoğu ülkelerinde yaklaşık 2 milyar dolarlık gayrimenkul projelerini hayata geçiren Al Mazaya Holding, Dumankaya İnşaat ile stratejik işbirliğine gitti. İstanbul'da dev konut projelerine imza atmayı hedefliyorlar...

Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya Grup işbirliği toplantısı 29 Mayıs'ta yapılacak!

Dumankaya İnşaat katma değerli ve konforlu yaşam alanları geliştirmeye yönelik dönüşümü için çözümler geliştiriyor ve bu alanda sektöre öncülük ediyor. Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya Grup işbirliği toplantısı 29 Mayıs'ta yapılacak.

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Dumankaya Mozaik'te 2017 yılına kadar taksiti-peşinatı pas geç!

Toplam 40 bin metrekare arsa alanına yayılan proje konum bilgisine göre TEM Otoyolu'na 8 dakika yakınlıkta yer alıyor. Dumankaya Mozaik'te 2017 yılına kadar taksiti-peşinatı pas geç....

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi!

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dumankaya Horizon Residence'ta ev fiyatları 588 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir teslim tarihi!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 630 adet daire yer alıyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir teslim tarihi olarak Ağustos 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Fifti fifti modeliyle Dumankaya Miks'te yarı fiyatına nasıl ev alınır?

Dumankaya Miks Konutları İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Projede daire fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Fifti fifti modeliyle Dumankaya Miks'te yarı fiyatına nasıl ev alınır?

Dumankaya Miks ödemeleri!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede 657 adet daire yer alıyor. Dumankaya Miks ödemeleri kapsamında 120 ay vadeli banka kredisi kullanılıyor.

Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015!

Dumankaya Miks Rezidans'ta 657 adet daire yer alıyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile 120 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015 detayları...

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen projede 863 adet rezidans daire yer alıyor. Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Residence fiyat!

Daire alanlarının 36 metrekareden başladığı projede toplam 863 rezidans daire yer alıyor. Dumankaya Ritim İstanbul Residence fiyat listesi kapsamında daireler 445 bin TL 'den başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen projede 863 rezidans yer alıyor. Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans satış ofisi!

Konum bilgisine göre Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 863 daire yer alıyor. Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

al mazaya Dumankaya Haberi

al mazaya Dumankaya

Ortadoğu’nun başarılı gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding ile Türkiye’nin başarılı gayrimenkul geliştiricisi Dumankaya İnşaat işbirliği anlaşması imzaladı. 

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Ritim İstanbul Projesi kapsamında, Ritim İstanbul Anonim Şirketi kuruldu. Ortaklık yüzde 50 yüzde 50 payla kuruldu. 

RİTİM İSTANBUL BASIN TOPLANTISI VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ritim İstanbul projesine baktığımızda stüdyodan loft dairelere, home-officelerden cadde mağazalarına kadar bir sürü seçenekler yer alıyor. Projenin içinde cadde mağazaları, süpermarket, ofis ve bürolar, yüzme havuzları, spor merkezleri, sergi alanları, auto showroom gibi imkanları bulunuyor.

240.000 metrekare alana inşaat edilen Ritim İstanbul’da fiyatlar 209.000 TL ile 2.681.000 TL arasında değişiyor. Stüdyo daireler 35-72 metrekare arasında, 1+1 daireler 47-125 metrekare arasında, 1,5+1 daireler 73-77 metrekare arasında, 2+1 daireler 94-160 metrekare arasında ve 3+1 daireler 161-212 metrekare...