25 / 07 / 2024

al veren inşaat firmaları

al veren inşaat firmaları

Borsa İstanbul'da payları işlem gören şirketler Ekim ayının son haftasından itibaren 3. çeyrek bilançolarını kamuya ilan etmek durumunda.

İnşaat işçilerinin çalışma saatleri için 'sıcak hava düzenlemesi' talebi! 

Gerek ağır iş şartları gerekse hayati risk taşıyan alanlarda çalışmaları inşaat işçilerini ve yakınlarını tedirgin ederken, sıcak havalar sebebiyle çalışma saatlerine de düzenleme talebi gündeme geldi. İşte detaylar...

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Al Rasana İnşaat Elektrik Mobilya Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rasana İnşaat Elektrik Mobilya Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lowi A.A. Ajaray tarafından kuruldu.

Piran Alüminyum İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Piran Alüminyum İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Al Emran İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Al Emran İnşaat Ticaret Yatırım  Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Husseın Husseın Amran kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi bugün Bakırköy’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Aydeniz Ceylan tarafından kuruldu.

Al Baron İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baron İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Muradaldın M. S.  Alshamarı Yasmına Kacha Mtalsı tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Çaliş  ve Mustafa Çaliş tarafından kuruldu.

Al Sunwan İnşaat Petrol Enerji Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Sunwan İnşaat Petrol Enerji Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Amer Ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Depa Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depa Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi Sultanbeyli’nde   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Suat Genez tarafından kuruldu.

al veren inşaat firmaları Haberi

al veren inşaat firmaları



Borsa İstanbul'da payları işlem gören şirketler Ekim ayının son haftasından itibaren 3. çeyrek bilançolarını kamuya ilan etmek durumunda. Uzmanlar bu dönemde özellikle bankacılık, gayrimenkul yatırım ortaklığı, inşaat, çimento ve beyaz eşya sektör hisselerinin ön plana çıkacağını düşünüyor.


Yılın 3. çeyreğine ait bilançoların açıklanmasına kısa bir süre kaldı. Analistler bilanço tahminleri yaparken, borsada ise bu bek­lentiler satın almıyor. Konsolide olmayan bilançoların büyük kıs­mının KAP'a son gönderilme tarihi 31.10.2016 olarak açıklandı. Konsolide bilançoların ise en geç 9.11.2016 tarihine kadar borsa­ya gönderilmesi gerekiyor. Diğer bir deyişle Borsa İstanbul'da payları işlem gören şirketler Ekim ayının son haftasından Kasım ayının son haftasına kadar konsolide ve konsolide olmayan bilan­çolarını kamuoyuna ilan etmek durumundalar.


Uzmanlar 3. çeyrek bilançolarında özellikle bankaclık sektörü bilançolarının ön plana çıkacağını düşünüyor. Bunun yanı...