11 / 05 / 2024

Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat

Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat

Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abbas Bayat, Cüneyt Mengü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Harbiye, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Louaı Al Shekh Alı tarafından kuruldu.

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çalış tarafından kuruldu.

Isstep Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Isstep Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile A.Salam M.Rafıq Al-Abdalı, H.Alaa Hussaın Al-Jafı tarafından kuruldu.

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başal kuruldu.

Cls Makina Otomotiv İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cls Makina Otomotiv İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalış tarafından kuruldu.

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

Silk Road Otelcilik Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Otelcilik Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Aljawish ve Mohammed Al Aeıd ve Raslan Helwani ortaklığında kuruldu.

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karaçalı tarafından kuruldu. 

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alıcı tarafından kuruldu. 

Liatris Travel Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liatris Travel Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ruhıyya Alıyeva tarafından kuruldu. 

Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Haberi

Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat

Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abbas Bayat, Cüneyt Mengü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; iç ve dış turizme yönelik otel motel pansiyon iş hanı iş merkezi tatil köyü işletmeciliğini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Al Wajed Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Harbiye, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi,...