04 / 05 / 2024

Al-Zamil Gayrimenkul yatırımları

Al-Zamil Gayrimenkul yatırımları

Al-Zamil Gayrimenkul 500 milyon TL'lik yatırımla, Al-Zamil - Etiman -Haliç Sanayi Kooperatifi işbirliği ile sanayi AVM'si yapıyor...

Al-Zamil Gayrimenkul, Türkiye'deki yatırımlarını artıracak!

Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Al-Zamil: "Türkiye'de çok sayıda yatırımımız olacak. Gayrimenkul sektöründe oluşturduğumuz fonları da büyütebileceğiz." dedi.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Hassan J. Al-Jaber tarafından kuruldu. 

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 1 milyon 729 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 116 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 654 bin 200 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Merve Sena Kaymaz, Şeyda Erva Kılıç, İlker Safa Kılıç, Emirhan Kılıç ve Halil Kaan Kılıç tarafından kuruldu.

Al-Zamil Gayrimenkul yatırımları Haberi

Al-Zamil Gayrimenkul yatırımları

Türkiye pazarına 2011 yılında giren Al-Zamil Gayrimenkul Etiman -Haliç Sanayi Kooperatifi işbirliği ile 500 milyon liralık sanayi AVM'si yapacaklarını belirtti.

Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; Al-Zamil Gayrimenkul 2015 yılında 1400 konut ve 259 ticari üniteden oluşan 3.İs-tanbul projesi ile doğrudan yatırım kararı almıştı. Suudi Arabistan Merkezli şirket şimdide, Esenyurt'ta sanayiye yönelik Al-Zamil olarak Erzurum Oltu'da bir çimento fabrikası açmak için kurulmuş bir şirkete ortak olduklarını ifade etti. Al-Zamil Gaygrimenkul Yatırımlar Müdürü Ogeday Çuhadar, "Yüzde 35’i kooperatife yüzde 65'i Al-Zamil'e ait olacak şekilde 2017 yılında ortaklık kurarak inşaata başladık. Kaba inşaatı bitmek üzere olan sanayi merkezi projesi küçük ve orta ölçekli işletmeleri, sanayicileri ile depocuları hedefliyor” dedi.  

Modern Sanayi Merkezi projesine başladı

Toplam 100 bin metrekare kapalı alanı olan projede yaklaşık 75 bin...