01 / 05 / 2024

Ala Alizadeh

Ala Alizadeh

Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh, Türk şirketlerin projede yer alabileceğini belirtti

Sinop'taki 2. nükleer santralde Türk şirketler de bulunacak!

Türkiye ile Sinop’a yapılacak ikinci nükleer santral için nisanda mutabakat zaptı imzalayan Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh, Türk şirketlerin projede yer alabileceğini belirtti

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi kuruldu!

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir 'de Mahmoud Rabıe Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Alaçatılılar, tahliye kararına tepki gösterdi!

Alaçatı'da Bütünşehir Yasası ve İl Özel İdare'sinin kapatılmasının ardından devredilen 1 otel, 24 dükkan tahliye kararları tebliğ edildi. Yıllardır kiracı oldukları yerleri boşaltmak zorunda bırakılan esnaf karara tepki gösterdi.

Alaçatı'da esnaf mağdur olmayacak!

İl Özel İdareleri kapatılınca, Çeşme Alaçatı'da bazı dükkanların Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'na verilmesine ilişkin uygulamada yeni bir gelişme yaşandı.

Alaçatı'da 22 dükkan tahsis edilecek!

Kapanan Alaçatı Belediyesi'nin taşınmazlarının başka kurumlara tahsisini CHP İlçe Teşkilatı üyeleri ve bazı işletme sahipleri tarafından protesto edildi.

Alaçatı'da otel ve 24 dükkan için tahliye kararı alındı!

Büyükşehir Yasası'nın çıkmasının ardından, İzmir'in Alaçatı Belediyesi kapatıldı. Turizm cenneti Alaçatı'daki 1 otel, 24 dükkan ile 80 el sanatları tezgahı ise Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildi.

Alaçatı turizmi için 'forum' düzenlendi!

Alaçatı Turizm Derneği tarafından 2 Mart Pazartesi günü Alaçatı İmren Otel'de düzenlenecek olan Turizm Forumu'nda bölgenin turizm potansiyeli ele alınacak.

Alkoçlar Alaçatı'da ikinci büyük otelini teslim aldı!

2010 yılında ortak bir turizm şirketi kuran işadamı Engin Keçeli ile turizmi Ender Alkoçlar'ın otellerine her geçen yıl bir yenisi ekleniyor. . Engin Keçeli ve Ender Alkoçlar geçtiğimiz hafta sonu Çeşme Alaçatı'da ikinci otellerini de teslim aldılar.

Mi’Marin Köyce Alaçatı' da konutlar 700 bin TL' den başlıyor!

Suv Yapı tarafından hayata geçirilen Mi’Marin Köyce Alaçatı projesinde toplam 62 adet villa bulunuyor. Proje 16 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mi’Marin Köyce Alaçatı' da konutlar 700 bin TL' den başlıyor.

Alaşehir'de Türk Evleri'nin restorasyonları yapılacak!

Alaşehir'deki Bakkal Şükrü'lerin Evi olarak bilinen 95 yıllık klasik Türk evi ve içinde bulunduğu park, Alaşehir Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Bakkal Şükrü'lerin Evi 20 yıllığına Manisa Büyükşehir'e devredildi.

Alaşehir JES Havza TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV Alaşehir JES TM-Alaşehir JES Havza TM Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te!

Lavanta Taş 4250 projesi İzmir İli Çeşme İlçe' si Alaçatı Yeni Mecidiye Mahallesi' nde bulunuyor. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te yapılması pla

Alaçatı Lavanta Taş 4250 İzmir projesi vilların teslim tarihi Haziran 2015' te!

Veryeriler İnşaat tarafından gerçekleştirilen Alaçatı Lavanta Taş 4250 İzmir projesinde villalar toplam 156 metrekare alanda bulunuyor. Alaçatı Lavanta Taş / 4250 İzmir projesi vilların teslim tarihi Haziran 2015' te yapılması planlanıyor.

Samsun Alaçam'da 2 milyon TL'ye 3 gayrimenkul!

Samsun İli Alaçam İlçesi 'nde bulunan 3 gayrimenkul Alaçam İcra Dairesi tarafından 23 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Ala Alizadeh Haberi

Ala Alizadeh

Türkiye ile Sinop’a yapılacak ikinci nükleer santral için nisanda mutabakat zaptı imzalayan Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh, Türk şirketlerin projede yer alabileceğini belirterek, ”Fizibilite çalışmalarının tamamlanmasının takiben nihai imzaları attığımız tarihten sonraki altı yıl içinde santrali operasyona geçiririz” dedi.


Alizadeh, hali hazırda birçok uluslararası ve Kanadalı enerji şirketi ile ortaklık için görüştüklerini, Türk şirketlerin de projenin çeşitli aşamalarında görev alabilmesi için kapılarının açık olduğunu ifade...