28 / 04 / 2024

Ala Çamlıca ev fiyatları

Ala Çamlıca ev fiyatları

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Ala Çamlıca Konakları nerede? 

Ala Çamlıca Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Ala Çamlıca Konakları fiyat!

Ala Çamlıca Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 11 Ocak'ta başlıyor.

Ala Çamlıca nerede? 

Ala Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 11 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Ala Çamlıca fiyat! 

Ala Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 11 Ocak'ta başlıyor.

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Çamlıca Konutları 5. etap son başvuru tarihi 18 Ağustos!

18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutları’ndan ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarımız şehrimizin 5 ayrı noktasında devam ediyor" dedi

Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Başvuruların 18 Ağustos 2015 tarihine kadar kabul edileceği Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap Konutları'nda 88 ev satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap için son başvuru tarihi 3 Haziran!

Şahinbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutlarının 3'üncü etabı satışa sunuldu. Çamlıca Konutları'ndan 3 Haziran a kadar başvuran herkesin ev sahibi olabileceğini belirtti.

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

1947 yılında Çamlıca'da 60 dönüm arsa içinde bir ev kiraya verilecekmiş!

1947 yılında İstanbul Çamlıca'da 60 dönüm arsa içinde, 14 odalı bir ev kiraya verilecekmiş. O zamanın sanayi bölgesi olan Hasköy'de ise bol suyu olan fabrika arsası satılacakmış.

Şahinbey Çamlıca Konutları bir yılda tamamlanarak satışa sunuldu!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın birinci etabının tamamlandığını belirterek, “Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir.” dedi...

Mesa Çamlıca projesinin ilk görselleri!

Mesa Çamlıca projesinin ilk görselleri haberimizde yer alıyor. Mesa Çamlıca ev fiyatları 1 milyon 490 bin dolardan başlayarak değişiyor. Mesa Çamlıca teslimleri Temmuz 2015'te yapılıyor...

Ala Çamlıca ev fiyatları Haberi

Ala Çamlıca ev fiyatları

Doğu Yapı, İstanbul Çamlıca'da yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. 14 bin 315 metrekare alanda yükselen Ala Çamlıca Projesi 11 Ocak'ta satışa çıkmaya hazırlanıyor. 7 bloktan oluşan projede 89 daire yer alıyor. 

Kaba inşaatının tamamlandığı projede teslimler 6-7 ay içerisinde başlayacak. Projenin net teslim tarihi ise Mart 2022 olarak belirlendi. Projede 3+1, 4+1, 4+1 dubleks ve 6+1 daireler bulunuyor. 

Ala Çamlıca'da; süs havuzları, açık şömine alanları, çocuk oyun alanı, interaktif futbol sahası, tenis alanı, yürüyüş parkurları, kondisyon ve dinlenme alanları gibi çok sayıda sosyal olanak  yer alıyor. 

Çamlıca Korusu'na 5 dakikalık mesafede konumlanan Ala Çamlıca, Çamlıca Cami ve Çamlıca Sosyal Tesis'lerinin arasında yer alan konumda yükseliyor. Ayrıca proje, eski TRT binasına 25 metre mesafede bulunuyor. 

Adres: Ferah Mahallesi Televizyon...