13 / 05 / 2024

Alaaddin Yılmaz toplantı

Alaaddin Yılmaz toplantı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi, Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak hedefimiz dünyada marka bir kent yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Füsun Yılmaz Deniz: 100 bin riskli yapıyı depreme hazırlamalıyız!

Deprem Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Kentin depreme hazır hale gelmesi ve yapısal dönüşümün sağlanması acil ihtiyaçtır” diye konuştu.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

İsmet Yılmaz: 11 bin yeni derslik inşa etmemiz lazım!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamada 11 bin yeni derslik inşa etmeleri gerektiğini söyledi.

Alaaddin Yılmaz’dan Gölcük Projesi açıklaması!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada, Gölcük ile ilgili ihale süreci ve yapılacaklara ilişkin bazı kesimler tarafından yapılan kasıtlı yorum ve değerlendirmelerle gerçeğin değiştirilmeye çalışıldığını söyledi. 

Enver Yılmaz: Ordu'yu marka kent yapacağız!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile 2 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Enver Yılmaz, Ordu projelerini anlattı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bazı yeni kararlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendirdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kaçak yapılarla mücadele etmeliyiz!

Samsun'da 1 yılın programını yapmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kirli görüntüler veren çarpık ve Kaçak yapılaşmalarla mücadele etmeliyiz” dedi.

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz: Hedefimiz marka bir kent yaratmak!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi, Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak hedefimiz dünyada marka bir kent yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz toplantı Haberi

Alaaddin Yılmaz toplantı


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mahalle toplantıları kapsamında son olarak Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda mahalle sakinlerine Bolu Belediyesi’nin çalışmalarından bahseden Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz bütün projeler Türkiye ve hatta dünya ile yarışmakta. Hedefimiz dünyada Marka bir kent yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.


Hemen hemen her gün bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla hem sohbet eden hem de onların istek ve önerilerini dinleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, son olarak Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Başkan Yılmaz’ın yanı sıra, Bolu Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zekai Öztürk de katıldı.


Toplantıda ilk olarak mahalle halkının istek ve önerilerini...