06 / 05 / 2024

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ahmet Sinan Ersan, Hikmet Cem Ersan ve Ömer Onur Ersan ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maredoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maredoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Almard tarafından kuruldu.

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Fuat Temeloğlu tarafından kuruldu.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Durasanoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durasanoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koca tarafından kuruldu.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Ameroğlu İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ameroğlu İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar  Al Balkhı tarafından kuruldu.

Hıshamoğlu İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıshamoğlu İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hısham Omar Dannah tarafından kuruldu.

İzzetoğlu İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzzetoğlu İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Izzıddeen tarafından kuruldu. 

Ekizoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekizoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 24 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yasin Ekizoğlu tarafından kuruldu. 

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Şendoğan ve Hurşit Şendoğan ortaklığında kuruldu. 

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Öztel ve Oktay Yener ortaklığında kuruldu. 

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Sinan Ersan, Hikmet Cem Ersan ve Ömer Onur Ersan ortaklığında kuruldu.

 

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut ticarethane işyerleri sosyal tesisler tatil köyleri endüstriyel tesisler fabrika binaları sanayi siteleri gibi inşaat işleri yapmak ve 3.10.2016 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 

 

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres; Gültepe Mah.1.Seren Sok. No:2-4/5 Küçükçekmece