17 / 05 / 2024

Alaattin Demirel kimdir

Alaattin Demirel kimdir

Müteahhitle anlaşamadığı için yıkılmayan tek binanın sahibi olan Alaattin Demirel, artık tehdit aldığını söylüyor. Adı ‘Fikirtepe İnatçısı’na çıkan Demirel, ‘Biz anlaşmak istiyoruz, teminat vermiyorlar’ diyor...

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Fikirtepe inatçısı sözleşmeyi imzaladığına pişman mı oldu?

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme karşı son ana kadar direnerek evini yıktırmayan Alaattin Demirel, 2014'te evi için kamulaştırma kararı çıkınca müteahhit firma ile sözleşme imzalamak zorunda bırakıldı. Demirel sözleşmeyi imzaladığına pişman oldu...

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Süleyman Demirel kimdir?

Türk inşaat mühendisi ve siyasetçi Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde vefat etti. Peki, 1993-2000 arasında Türkiye'nin 9. cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel kimdir?

Sydney'deki bu ev Fikirtepe'nin son kalesini anımsattı!

Avusturalya Sydney’deki bu evin görüntüsü İstanbul Fikirtepe’yi anımsattı… Çevresi iki büyük binayla kaplı 223 metrekalerik evin sahipleri konutu müteahhitlere satmadı. Akıllara Alaattin Demirel'in İstanbul Fikirtepe'deki 'son kale'si geldi...

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

11 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Mehmet Alaattin Nalcıoğlu atandı. Peki, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

Fikirtepe'de bir dernek daha kira yardımı için başvurdu!

Fikirtepe Derneği, kentsel dönüşüm kira yardımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü'ne başvurarak, Fikirtepe'ye devletten kira yardımı talep eden ikinci dernek oldu. İşte Alaattin Demirel ve Sabır Karakoçoğlu'nun açıklamaları...

Fikirtepe inatçısı Alaattin Demirel dernek kurdu!

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde imza atmayarak, yapı adasında yıkılmayan tek evin sahibi olarak Fikirtepe inatçısı diye anılan Alaattin Demirel, Sabır Karakoçoğlu ile birlikte Fikirtepe Derneği'ni kurdu. Dernek, mahalledeki 3. kentsel dönüşüm derneği.

Fadıl Demirel kimdir?

KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel kimdir? Fadıl Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fadıl Demirel, ne kadar süre KARDEMİR Genel Müdürü olarak hizmet verdi? İşte Fadıl Demirel...

Hacı Ali Demirel kimdir?

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel vefat etti. Peki, Hacı Ali Demirel kimdir?

Havvanur Yurtsever kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Aysel Demirel'in yerine Havvanur Yurtsever bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Havvanur Yurtsever kimdir? İşte Havvanur Yurtsever..

Enver Demirel kimdir?

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Demirel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Aysel Demirel kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel kimdir? Aysel Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel'in biyografisi..

Alaattin Demirel kimdir Haberi

Alaattin Demirel kimdir

Müteahhitle anlaşamadığı için yıkılmayan tek binanın sahibi olan Alaattin Demirel, artık tehdit aldığını söylüyor. Adı ‘Fikirtepe İnatçısı’na çıkan Demirel, ‘Biz anlaşmak istiyoruz, teminat vermiyorlar’ diyor.



Kadıköy Fikirtepe’de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 31 dönümlük arazide müteahhitle anlaşamadığı için yıkılamayan tek binanın sahiplerinden Alaattin Demirel, ‘Fikirtepe inatçısı’ olarak anılmaktan rahatsız.

Fikirtepe’de 3 yıldır süren kentsel dönüşüm projesinin sembol fotoğraflarından birine konu olan bina sahiplerinden Alaattin Demirel,  sürecin uzamasının tek nedeni olarak gösterilmesinden şikayetçi. Çevresindeki 132 konut yıkılırken direnen iki aileden biri Demirel’in evi yıkımına izin vermediği için boş alanda tek başına duruyor.


‘Anlaşmaya hazırız’

Firmanın uzlaşılan sözleşmeyi imzalamaktan kaçınması yüzünden evin bölgedeki tüm sorunların kaynağı gibi gösterildiğini kaydeden Demirel, “Bize haksızlık ediyorlar. Firma olayı medyatik yapmak için sözleşmeden kaçınmaktadır. 5 kardeş olarak firmayla gayrimenkul satış...