22 / 07 / 2024

Alacaatlı KeyPark

Alacaatlı KeyPark

44 adetlik butik bir proje olarak hayata geçirilen KeyPark Ankara projesinde yer alan dairelerin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Maybak-Parmeta ortaklığından Ankara'ya 372 konutluk yeni proje geliyor! 

Maybak-Parmeta İş Ortaklığı başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Çankaya Alacaatlı'da yükselecek projede 372 konut yer alacak.

Park Vera Alacaatlı'da teslimler 1 ay sonra! 

Kaan Eyüboğlu İnşaat tarafından inşa edilen Park Vera Alacaatlı projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor. Butik proje olarak hayata geçirilen Park Vera'da 4+1 konutların fiyatları 21 milyon TL'den başlıyor. 

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Primera Alacaatlı'yla Ankara'ya 324 yeni konut geliyor!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Primera Alacaatlı projesinde satış süreci devam ediyor. 324 konutun yer aldığı Ankara Primera Alacaatlı projesinde 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konutlar yer alıyor...

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Bu mahallelerde yaşayanlar dikkat!  

Köy tüzel kişiliği kaldırılarak mahalleye dönüştürülen İstanbul Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kilyos, Ankara Ümitköy, Alacaatlı gibi yerlerin emlak vergisi muafiyeti kaldırıldı. 

Sinpaş GYO Alacaatlı arsaları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Çankaya ilçesi Alacaatlı Mahallesinde Arsalara ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Çankaya'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya İlçesi Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 420 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 15 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Alacaatlı kavşağı inşaatına ilişkin 3 soru mecliste!

Alacaatlı kavşağı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kavşak inşaatına ilişkin 3 soru sordu..

Ankara Çankaya'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Balgat Mahallesi ve Alacaatlı Mahalleleri'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Yenimahalle'de 13.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan 9. etap uygulama imar planı kapsamında kalan arsa 13 milyom 464 bin 900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Alacaatlı 926 parsel imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi 164 bin 59 metrekare büyüklükteki 926 Sayılı Parsele ilişkin olarak hazırlanan imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Çankaya Alacaatlı Lojistik Merkezi kaçak mı inşa edildi?

Mamak'ta kaçak inşa edilen tesisleri yıkılan Çankaya Belediyesi'nin, Alacaatlı’yadaki lojistik tesisin kaçak olduğu iddia ediliyor.

Alacaatlı KeyPark Haberi

Alacaatlı KeyPark

Kaan Eyüboğlu İnşaat imzasıyla Ankara Çankaya Çayyolu'nda hayata geçirilen KeyPark projesi 8153 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 


Alacaatlı KeyPark projesi butik bir proje olup, tamamı 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 11 katlı 2 bloktan oluşan projede 44 adet daire yer alıyor.


Butik bir yaşam alanı sunan KeyPark Ankara konut projesinde 7300 metrekarelik özel peyzaj tasarımlı bahçesi bulunuyor. 


KeyPark Ankara projesinde fiyatlar 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2016 Nisan sonunda yapılması planlanıyor.


Projede spor tesisleri, çocuk oyun alanları ve süs havuzu yer alıyor.


KeyPark Ankara iletişim;

Web: http://www.kaaneyuboglu.com.tr/

Tel: 0312 238 24 71

Öznur...