06 / 05 / 2024

Alaçatı Clubbaba Köyiçi

Alaçatı Clubbaba Köyiçi

Alaçatı yeni bir merkeze daha kavuşuyor. Modern yaşam ile Alaçatı kültürü, Alaçatı'nın yeni projesi Clubbaba Köyiçi'nde buluşuyor. Alaçatı'nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayacak Clubbaba Köyiçi'nde, "alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor" alanları bir arada olacak.

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Kırgızistan'dan çatışmadan etkilenen evler için yardım talebi!

Kırgızistan, AGİT'ten Kırgızistan-Tacikistan sınırındaki çatışmadan etkilenen evler için Avrupa'dan yardım talebinde bulundu. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Tuzla Köyiçi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Tuzla ilçesi, Köyiçi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı. Ş.PLN askıya çıktı.

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Alaçatı Clubbaba Köyiçi Haberi

Alaçatı Clubbaba Köyiçi

Alaçatı yeni bir merkeze daha kavuşuyor. Modern yaşam ile Alaçatı kültürü, Alaçatı'nın yeni projesi Clubbaba Köyiçi'nde buluşuyor. Alaçatı'nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayacak Clubbaba Köyiçi'nde, "alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor" alanları bir arada olacak. Yeni proje 2017 Mayıs ayında hizmete girecek. Clubbaba Köyiçi'nde, modern yaşam ile geçmişten günümüze süzülerek gelen Çeşme-Alaçatı kültürünün birlikte simgelenmesi hedeflendi. Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alana yayılan Clubbaba Köyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi haline geliyor. Alaçatı'nın en yeni, en iddialı projesi olarak dikkat çekiyor. Clubbaba Köyiçi Projesi'ni anlatan İzmirli iş adamı Emin Önal, Alaçatı'nın ülkemizin en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri olduğunu vurgularken; projeyi şöyle aktardı: "Projemiz, Alaçatı ile özdeşleşen bir alanda. Clubbaba Köyiçi...