09 / 05 / 2024

Alaçatı dükkanları tahsisi

Alaçatı dükkanları tahsisi

İl Özel İdareleri kapatılınca, Çeşme Alaçatı'da bazı dükkanların Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'na verilmesine ilişkin uygulamada yeni bir gelişme yaşandı.

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Urla Zeytineli ve Çeşme Alaçatı'da kamulaştırılan arazilerde ne yapılmak isteniyor?

Çeşme-Alaçatı ve Urla-Zeytineli’de 333 parselin acele kamulaştırılmasının ardından Avukat Murat Fatih Ülkü, turizm tahsisi için alınan bu kararı yorumladı...

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Aslışah Alkoçlar Alaçatı'da dükkan arayışında!

Geçtiğimiz haftalarda aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'da dükkan arayışına girdi. Alkoçlar'ın hedefi bu yaz Çeşme'de bir restoran açmak.  

Van Merkez Dükkanlar projesinin temeli atıldı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından şehir merkezinde yıkımı tamamlanan 47 eski yapının yerine hayata geçirilecek “Merkez Dükkanlar Projesi”nin temel atma töreni yapıldı.

Gizem Karaca'nın Alaçatı'daki villasının inşaatı başladı!

Oyuncu Gizem Karaca ve nişanlısı Kemal Ekmekçi evlenince İzmir Alaçatı'ya taşınacak. Çift, villasının inşasına başladı. Karaca'ya İzmirli hayranlarından tebrik mesajı yağdı.

Alaçatı Rum Konağı, Taş Otel'e dönüştü!

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Alaçatı dükkanları tahsisi Haberi

Alaçatı dükkanları tahsisi

İl Özel İdareleri kapatılınca, Çeşme Alaçatı'da bazı dükkanların Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'na verilmesine ilişkin uygulamada yeni bir gelişme yaşandı. Tapu kayıtlarında "cami ve avlusu" ile "okul ve bahçesi" olarak geçen fakat fiili olarak alkollü mekanların da bulunduğu dükkanlar hazineye devredildikten sonra yeniden ihaleye çıkılacak. Bazı çevrelerin bu olayı siyasete alet ettiğini söyleyen AK Partili Mustafa Cenger, "Hazine şu anda işgaliye ödeyen esnafa öncelik verecek, mağduriyet...