28 / 04 / 2024

alaçatı sörf alanı

alaçatı sörf alanı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira geliri olup da bunu Maliye’ye bildirmeyenleri çapraz sorgularla tespit ettiklerini belirterek bu şekilde kira gelirleri vergisinde yarım milyar lira artış sağlandığını belirtti

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Alaçatı Muhallebicisi 10 ilde franchise vererek büyüyecek!

Alaçatı Muhalebicisi, bugün Türkiye genelinde 26 ilde devam eden projelerle birlikte 80 şubeye ulaşmış durumda. Alaçatı Muhallebicisi icra Kurulu Başkanı Bülent Sarı, 10 ilde franchise vererek büyümeyi planladıklarını söylüyor.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Alaçatı Havalimanı 2021'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada, Alaçatı Havalimanı'nın 2021'de tamamlanacağını söyledi.

alaçatı sörf alanı Haberi

alaçatı sörf alanı

Şimşek, Maliye Bakanlığı’nın bankalar, noterler, tapu ve nüfus müdürlükleri ve ilgili kurumlardan elektronik ortamda alınan bilgilerin çapraz sorgulaması sonucunda, üzerinde 3 ve daha fazla gayrimenkul kaydı bulunduğu halde kira geliri beyan etmeyen, 661 bin kişi tespit edildiğini bildirdi. Söz konusu vatandaşların mektupla uyarıldığını ifade eden Şimşek, “588 milyon liralık artış sağladık “ dedi. Vergilendirmede vergi yükümlüsünün beyanını esas aldıklarını hatırlatan Şimşek, ancak vergi idaresinin beyanın doğruluğu ile beyan dışı bırakılan kazançların bulunup bulunmadığını sıkı denetime tabi tuttuklarını ifade etti. Bakan Şimşek, “Gelir getirici faaliyetlerini idareye bildirmeyenler hakkında vergi idaresi tarafından gerekli araştırma ve inceleme yapılmaktadır. Bu incelemeler sonucunda, sorumlulukların yerine getirilmemesi nedeniyle mükellefler veya bunların kanuni temsilcileri hakkında geriye yönelik olarak gerekli tarhiyat ve cezai işlemler yapılabilmektedir” diye...