27 / 04 / 2024

Alaçatı The S Hotel

Alaçatı The S Hotel

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Alaçatı Muhallebicisi 10 ilde franchise vererek büyüyecek!

Alaçatı Muhalebicisi, bugün Türkiye genelinde 26 ilde devam eden projelerle birlikte 80 şubeye ulaşmış durumda. Alaçatı Muhallebicisi icra Kurulu Başkanı Bülent Sarı, 10 ilde franchise vererek büyümeyi planladıklarını söylüyor.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Alaçatı Havalimanı 2021'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada, Alaçatı Havalimanı'nın 2021'de tamamlanacağını söyledi.

Mesut Özil Alaçatı’dan 1 milyon euro’ya villa aldı!

İngiltere’nin Arsenal takımında top oynayan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor.

Çeşme ve Alaçatı Havalimanı ihalesi başladı!

Yapım süresi 24 ay sürecek olan İzmir Çeşme ve Alaçatı Havalimanı ihalesi başladı. İhalede zarflar açılıyor...

Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesi 20 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Çeşme Alaçatı civarında hem özel jetleri ağırlayabileceğimiz hem eğitim uçuşlarını ayarlayabileceğimiz ve charter seferlere hizmet verecek bir havalimanı yapacağız. İhale sürecini başlattık" dedi.

Gizem Karaca'nın Alaçatı'daki villasının inşaatı başladı!

Oyuncu Gizem Karaca ve nişanlısı Kemal Ekmekçi evlenince İzmir Alaçatı'ya taşınacak. Çift, villasının inşasına başladı. Karaca'ya İzmirli hayranlarından tebrik mesajı yağdı.

TOKİ Çeşme Alaçatı Konutları satışa sunuldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, TOKİ tarafından İzmir Çeşme Alaçatı'da inşa edilen toplu konutlar hakkında konuştu. Hotar, sonda gelinen projenin satışa sunulduğunu belirtti.

Çeşme Alaçatı Havalimanı projesi onaylandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ihalesini IC-Astaldi-Kalyon grubu ortaklığının aldığını belirtti. Ayrıca Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesinin de bu ay içinde yapılacağını söyledi.

Alaçatı The S Hotel Haberi

Alaçatı The S Hotel

Alaçatı’da açılan The S Hotel, turizm sektörüne yeni bir soluk ve yeni bir konfor anlayışı getirme iddiasını taşıyor. Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.


Turizm ve emlak sektöründe kalitesiyle dikkat çeken, estetik ve konforun eşsiz bileşimiyle lüks anlayışını yeniden yorumladığı projeleri ile tanınan Sevkon Gayrimenkul, Alaçatı’da hayata geçirdiği The S Hotel’i özel bir davetle tanıttı.


Sevkon Gayrimenkul, bu yıl İzmir Urla’da hayata geçirdiği Sevilla Kekliktepe Villaları’nın ardından şimdi de Çeşme – Alaçatı’nın ilk yabancı markalı konsept lüks otel projesi olan The S Hotel’in kapılarını araladı.


Alaçatı Port’ta bu sezon 54 odasıyla hizmete başlayan, tamamı deniz cepheli 128 özel tasarım odası...